Με απόλυτη επιτυχία το 11ο Κύπελλο Τριχωνίδας – Wakeboard

Με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία, την Κυριακή 22 Μαΐου στη Λίμνη Τριχωνίδα έπεσε η αυλαία του 11ου ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ – 11th Trichonian Wakeboard Cup+Sup 2022 που πραγματοποιήθηκε, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την υποστήριξη του Δήμου Θέρμου. Οι ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, υπήρξαν τόσο σύμμαχος των αθλητών, όσο και των θεατών που κατέκλυσαν το χώρο και απόλαυσαν ένα μοναδικό αθλητικό θέαμα.

Νικητές ανά κατηγορία αναδείχθηκαν:
Κατηγορία κοριτσιών κάτω των 12 ετών
1.Εμμανουέλα Τσαμαλπούδη
2.Παρασκευή Τσαμαλπούδη
3.Παναγιώτα Σκόνδρα
Κατηγορία κοριτσιών κάτω των 14 ετών
1.Αλεξάνδρα Καββαθά
2.Λουκία Βάβαλου
3.Ναυσικά Πολυζωγοπούλου
Κατηγορία junior γυναικών
1.Αννα Μαρία Θωμαίδου
2.Χρυσούλα Γιγκλά
Κατηγορία junior ανδρών
1.Αγγελος Θωμαίδης
2.Χριστόφορος Πιστιόλας
3.Αθανάσιος Πολυζωγόπουλος
Κατηγορία open ανδρών
1.Δημήτριος Φατσής
2.Ραφαήλ Πιστιόλας
3.Τρύφωνας Θωμαίδης
Κατηγορία open γυναικών
1.Αικατερίνη Ανδρεοπούλου
2.Αννα Πιστιόλα
Κατηγορία γυναικών άνω των 30
1.Θάλεια Πετροπούλου
2.Χρυσή Κόντου
3.Σοφία Ζιάκου
Κατηγορία ανδρών άνω των 30
1.Μάνθος Καπνιάρης
2.Νικόλαος Καγκελάρης
3.Γιώργος Πετρόπουλος

Τους τελικούς του Κυπέλλου Τριχωνίδας τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ.Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Λάμπρος Δημητρογιάννης, ο Δήμαρχος Θέρμου κ.Σπύρος Κωσταντάρας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου κ.Κωστίκογλου Σωκράτης , εκπρόσωποι αθλητικών συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Στην τελετή απονομών ο πρόεδρος του Τρίτωνα κ.Πιστιόλας ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη, για την πολύτιμη και ουσιαστική βοήθεια στην διοργάνωση του Κυπέλλου Τριχωνίδας, τον Δήμαρχο Θέρμου για την πολυετή υποστήριξη, τα τοπικά Μ.Μ.Ε. που συνέβαλαν στην προβολή του αγώνα, τους θεατές για την ενισχυτική παρουσία τους και αναφέρθηκε στην στόχευση για το μεγάλωμα του θεσμού του Κυπέλλου Τριχωνίδας και εκτός ελληνικών συνόρων καθώς και στην πραγματοποίηση στο άμεσο μέλλον του Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου Wakeboard στη Λίμνη Τριχωνίδα.

Ο Περιφερειάρχης κ. Φαρμάκης συνεχάρη τους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες και τόνισε ότι η Λίμνη Τριχωνίδα μπορεί να φιλοξενήσει και αυτό έχει αποδειχθεί, κορυφαία ναυταθλητικά γεγονότα.