Ευτυχώς έχουμε να θυμόμαστε πολλές επισκέψεις Υπουργών Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ

Την επίσκεψη της Μίνας Γκάγκα στην Αιτωλοακαρνανία σχολίασε με οξύ τρόπο ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Θάνος Μωραΐτης.

«Η σημερινή επίσκεψη – αστραπή της κ. Γκάγκα στα Νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας συνιστά ντροπή, πρόκληση και εμπαιγμό για τους κατοίκους της», είπε ο βουλευτής και πρόσθεσε ότι «η κ. Γκάγκα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αντί να πάρουν πρωτοβουλίες και να δώσουν λύσεις, επιλέγουν τις “επισκέψεις – αστραπή”, για να “βγάλουν την υποχρέωση”».

Μήπως μπορεί άραγε ο Θάνος Μωραΐτης να μας θυμίσει μια επίσκεψη Υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία; Μια επίσκεψη που να έδωσε κιόλας λύσεις στα προβλήματα; Γιατί ούτε ο πολύς Πολάκης τόλμησε ως Υπουργός να επισκεφθεί το Νοσοκομείο Αγρινίου. Ας μην κάνει τον κόπο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ… η “προοδευτική” διακυβέρνηση δεν τα “άγγιξε” τα νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας επί 4,5χρόνια. Αντιθέτως διόριζε διοικητές που ανακαίνιζαν εν μέσω μνημονίων το γραφεία τους στο Νοσοκομείο Αγρινίου με νέα έπιπλα. Εκτός από μια επίσκεψη του Π. Κουρουμπλή παραμονές των δεύτερων εκλογών του 2015, όπου ο τότε Υπουργός είχε πει όσα, είπε χθες η Μίνα Γκάγκα, δηλαδή τίποτα.

Μήπως έστω ο Θάνος Μωραΐτης θυμάται να μας πει τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, ως κυβέρνηση, για να λειτουργήσει ο μαγνητικός τομογράφος στο Νοσοκομείο Αγρινίου; Που να θυμάται ο βουλευτής, αφού εκείνη την εποχή ίσως να μην θυμάται σε ποιο κόμμα βρίσκονταν…