Και δωρεάν λουλούδια…

Νέα χορηγία της τελευταίας στιγμής εξασφάλισε ο δήμος Αγρινίου για τη σημερινή συναυλία με τη Δέσποινα Βανδή. Σύμφωνα με αδιευκρίνιστες πληροφορίες πρόκειται για χορηγία 50.000 ευρώ προερχόμενη από καταριανό fund, η οποία όχι μόνο θα μηδενίσει το κόστος της συναυλίας για το δήμο, αλλά θα προκύψει και περίσσευμα 25.000 ευρώ.

Το περίσσευμα αυτό, σύμφωνα με ακόμη πιο αδιευκρίνιστες πληροφορίες, θα αξιοποιηθεί από το Δήμο Αγρινίου, προκειμένου εκτός από το να απολαύσουν οι Αγρινιώτες δωρεάν τη Δέσποινα Βανδή, να της πετάξουν και δωρεάν λουλούδια.

Όπως είπε εξάλλου ο Δήμαρχος στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου απαντώντας στους λαϊκισμούς της αντιπολίτευσης, ακριβώς επειδή ο Δήμος Αγρινίου δεν είναι μαγαζί και στην πλατεία μπορούν όλοι δωρεάν να απολαύσουν τη Δέσποινα Βανδή, ενώ στα μπουζούκια πρέπει να πληρώσει κάποιος αρκετά για να δει τη Βανδή, η νέα χορηγία θα γίνει ευκαιρία για δωρεάν λουλούδια.

Το προσωπικό των κοινωνικών δομών του δήμου Αγρινίου αναμένεται να επιστρατευτεί, προκειμένου να μοιράσει τα σχετικά πανεράκια στον κόσμο που θα σπεύσει να απολαύσει δωρεάν τη Δέσποινα Βανδή και ακολούθως θα “τρέξει” με τονωμένη την ψυχολογία του να κάνει στα εμπορικά καταστήματα της πόλης ψώνια σα να μην υπάρχει αύριο.

δια την τρολιά ο πρόεδρος του φαν κλαμπ της Βίσση