Το ΠΑΣΟΚ να μην ξεχνά ότι έχει και η επικοινωνία

Ούτε με βασανιστήρια ο Ανδρούλακης δεν θα αποκαλύψει τον «άγνωστο Χ»

«Τέλος» στην… αγωνία για το πρόσωπο που έχει στο μυαλό του ως πρωθυπουργό σε πιθανή κυβέρνηση συνεργασίας έδωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με δύο νέα βίντεο στα social media, απαντώντας στο teaser που είχε δημοσιεύει προ ολίγων ημερών.

Στο νέο σποτ βέβαια, δεν εμφανίζονται ο.. πολυπόθητος “άγνωστος Χ”, αλλά πρόσωπα της καθημερινότητας και απλοί πολίτες. “Ποιο είναι το πρόσωπο, που έχει στο μυαλό του ο Νίκος Ανδρουλάκης; Η απάντηση είναι η προφανής και ουσιαστική επιλογή. Είναι το πρόσωπο του νέου, του υγειονομικού, του μικρομεσαίου επιχειρηματία, τα πρόσωπα κάθε οικογένειας, του αγρότη, του συνταξιούχου, το πρόσωπο κάθε πολίτη, με σιγουριά και προοπτική για το αύριο” αναφέρεται μεταξύ άλλων στο νέο σποτ του ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να μην ξεχνά ότι και η επικοινωνία έχει όρια. Καλά τα σποτάκια και η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, όμως από ένα σημείο και ύστερα αυτή η ιστορία κουράζει… Πλέον όλοι καταλαβαίνουμε ότι το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο τον «άγνωστο Χ» δεν θα μας αποκαλύψει, αλλά και όπως και σε πολλά άλλα θέματα δεν θα ακούσουμε ξεκάθαρες θέσεις.