Παρουσία Στρατούλη η εκδήλωση της ΛΑΕ στο Αγρίνιο

Αναλύθηκαν οι λόγοι της εκλογικής συνεργασίας με το ΜέΡΑ 25

Πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 18 Απρίλη 2023, στο Αγρίνιο, πολιτική εκδήλωση στη μεγάλη, φιλόξενη και κατάμεστη αίθουσα του Καφέ-Ουζερί «ΡΑΝΤΕΒΟΥ, Καφέ-Μεζέ» της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ-ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΛΑ.Ε.-Α.Α.) Αιτωλ/νίας, όπου παρουσιάστηκαν οι λόγοι της εκλογικής συνεργασίας της με το ΜΕΡΑ 25 κι άλλες πολιτικές δυνάμεις κι ανένταχτες προσωπικότητες της αντιμνημονιακής αριστεράς στο εκλογικό μέτωπο ΜΕΡΑ 25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ.

Παραβρέθηκε ο εκ των Γραμματέων της ΛΑ.Ε.-Α.Α. Δημήτρης Στρατούλης.
Μίλησαν:
• Η Ιωάννα Τραπεζιώτη μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑ.Ε.-Α.Α., φοιτήτρια Ιατρικής, εκ μέρους της νεολαίας.
• Ο Γιώργος Παληγεώργος μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑ.Ε.-Α.Α., Γραμματέας της Ν.Ε. Αιτωλ/νίας, Οικονομολόγος-Συγγραφέας και υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Αιωλοακαρνανίας με το ΜΕΡΑ 25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ.

Οι ομιλητές, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΛΑΕ, «τόνισαν την ανάγκη κινηματικής και προγραμματικής κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης, ιδιαίτερα τώρα που οι δυνάμεις του κεντρικού πολιτικού συστήματος (ΝΔ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, ΠΑΣΟΚ) συμφωνούν στρατηγικά για την πορεία της χώρας κι είναι αποφασισμένες να συνεχίσουν να εφαρμόζουν τις πολιτικές που εξυπηρετούν τον οικονομικό νεοφιλελευθερισμό και την ακόρεστη δίψα για υπερκέρδη της οικονομικής ς ολιγαρχίας σε βάρος της χειμαζόμενης λαϊκής πλειοψηφίας. Την ανάγκη αυτής της αντιπολίτευσης, που θα πολλαπλασιάσει τη δύναμη του λαϊκού κινήματος και των αγώνων του για άμυνα απέναντι στις αντικοινωνικές-αντιλαϊκές πολιτικές που θα ακολουθήσουν και μετά τις εκλογές, αλλά και που θα ενισχύσει τους αγώνες για διεκδικήσεις υπέρ των εργαζόμενων και των κοινωνικά αδυνάτων. Προέβλεψαν ότι το ΜΕΡΑ 25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ θα βρίσκεται στην νέα βουλή με πολλούς βουλευτές κι ότι στόχος είναι να υπάρχει στην επόμενη βουλή και βουλευτής του από την Αιτωλοακαρνανία».

Ακολούθησε πολύωρο μουσικό πρόγραμμα από σχήμα της πόλης αλλά και μουσικούς και τραγουδιστές της νεολαίας της ΛΑ.Ε. –Α.Α.Η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΛΑ.Ε.-Α.Α. Αιτωλ/νίας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση και επιτυχία της εκδήλωσης και κυρίως τους πολίτες του Αγρινίου για τη μαζική ανταπόκρισή τους.

«Ξεχωριστό γεγονός υπήρξε η πολυπληθής παρουσία της νεολαίας κι αυτό αποτελεί το πιο αισιόδοξο κι ελπιδοφόρο πολιτικό και κοινωνικό μήνυμα κόντρα στις κυρίαρχες ολέθριες πολιτικές Ν.Δ., ΣΥΡΙΑΖΑ, ΠΑΣΟΚ, που πλήττουν την κοινωνία και τη χώρα τα τελευταία 13 συναπτά μνημονιακά χρόνια» αναφέρει ακόμη η ΛΑΕ στην ανακοίνωσή της.