Επίσκεψη του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στη ΔΟΥ Αγρινίου

«Ψηφιοποίησαν το κομμάτι της επαφής των πολιτών με το Δημόσιο, ενώ όλη η λειτουργία των υπηρεσιών έχει μείνει στο χειροκίνητο σύστημα»

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η συνάντηση του υποψ. Βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Δημήτρη Κωνσταντόπουλου με τους εργαζομένους στη ΔΟΥ Αγρινίου. Συζήτησαν θέματα που απασχολούν ευρύτερα τους εφοριακούς, όπως η υποστελέχωση των υπηρεσιών που προκαλεί προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών και κατ’ επέκταση εξουθένωση των εργαζομένων. Αλλά και για την ανάγκη πραγματικής ψηφιοποίησης των διαδικασιών, ώστε να διευκολύνεται η εξυπηρέτηση των πολιτών.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Κωνσταντόπουλος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα social media: «Συνάντησα σήμερα το πρωί τους εργαζομένους στη ΔΟΥ Αγρινίου όπου συζητήσαμε πολλά από τα προβλήματα που απασχολούν ευρύτερα τις εφορίες της χώρας. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται στα χαρτιά. Ο κ. Μητσοτάκης έχει χτίσει ένα επικοινωνιακό αφήγημα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καμία αυτοματοποίηση και διασύνδεση των πληροφοριακών συστημάτων. Ψηφιοποίησαν το κομμάτι της επαφής των πολιτών με το Δημόσιο, ενώ όλη η λειτουργία των υπηρεσιών έχει μείνει στο χειροκίνητο σύστημα και στους υπολογισμούς στο χέρι. Αποτέλεσμα να γίνονται άδικα «στόχος» οι εργαζόμενοι. Στις εκλογές της 21ης Μαΐου έχουμε την ευκαιρία να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο του ψέματος και της επικοινωνίας. Προσωπικά καλώ τους πολίτες Αιτωλοακαρνανίας να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και να δώσουν μια ευκαιρία στη νέα προσπάθεια της Παράταξης με τον πρόεδρό μας Νίκο Ανδρουλάκη. Διότι είμαστε ένα κόμμα του αντισυστημικού ρεαλισμού με πρόγραμμα και προτάσεις και όχι κόμμα της συστημικής επικοινωνίας.»