Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Μεσολόγγι – Ν. Παπαναστάσης: Να δυναμώσει το ΚΚΕ για να δυναμώσει η ελπίδα

«Στις εκλογές της 21ης Μάη μπορεί να γίνει ένα σημαντικό βήμα μπροστά, και τα θετικά μηνύματα έρχονται απ’ όλη την Ελλάδα, να ενισχυθεί όσο πιο πολύ γίνεται το ΚΚΕ, για να δυναμώσει η αισιοδοξία, η ελπίδα και το πιο σημαντικό, να ανοίξουμε τον δικό μας δρόμο, τον δρόμο της ανατροπής», σημείωσε ο Νίκος Παπαναστάσης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, απ’ το βήμα της μαζικής, κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στο Μεσολόγγι το βράδυ της Δευτέρας.

Από την κεντρική πλατεία της πόλης έστειλε μήνυμα μέχρι την τελευταία ημέρα των εκλογών, κανείς εργαζόμενος, λαϊκός άνθρωπος, νεολαίος, κάθε ένας που προβληματίζεται «να μην τσιμπήσει» στα κάλπικα, εκβιαστικά, διλήμματα που στήνουν καθημερινά ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ κ.ά. αστικά κόμματα περί ακυβερνησίας, αναφέροντας και για την επόμενη μέρα των εκλογών:«Η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ ακριβώς επειδή συμφωνούν στη βασική γραμμή πλεύσης, μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση, ίσως μαζί και με άλλους πρόθυμους, και είναι δεδομένο ότι αυτό θα γίνει. Και αν δεν το κάνουν στις 22 Μαΐου, δεν είναι γιατί θα δυσκολευτούν. Είναι γιατί θέλουν να εκβιάσουν, να κλέψουν με κάθε τρόπο την ψήφο του λαού ξανά».

Τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι από αυτή τη ρότα δεν ξεφεύγουν και όσοι θέλουν να αναφέρονται ως «πρωτοεμφανιζόμενοι» που ζητούν τη στήριξη του λαού, είτε πρόκειται για το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και τον πρόεδρό του, είτε για το ΜέΡΑ 25 και τον επικεφαλής του, είτε για τα υπόλοιπα αστικά κόμματα, υπογραμμίζοντας πως έχουν θητεύσει σε κυβερνητικές θέσεις, έχουν δώσει αντιλαϊκά δείγματα γραφής από διάφορες θέσεις.

Στάθηκε αναλυτικά στα διαχρονικά προβλήματα των εργαζόμενων και του λαού της πόλης (στα ζητήματα Υγείας, Παιδείας, αντιπλημμυρικής, αντισεισμικής προστασίας και θωράκισης κ.ά.), απόρροια των κυβερνητικών επιλογών, σημειώνοντας πως κουβέντα δεν έχει ακουστεί ως σήμερα για την αντιμετώπισή τους, όταν το ΚΚΕ και όσοι συμπορεύονται μαζί του έδωσαν μάχες για την επίλυσή τους.
Μπροστά και στις κάλπες, στο χρόνο που απομένει μέχρι την 21η Μάη, κάλεσε σε αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ, με αυξημένα ποσοστά και στο νομό και επανεκλογή βουλευτή του Κόμματος, με συνέχεια σε όλες τις επόμενες εκλογικές μάχες (περιφερειακές, δημοτικές).

«Δεν περισσεύει κανείς απ’ όσους παλέψαμε μαζί. Καλούμε αυτόν που αγανάκτησε από όσους κυβέρνησαν μέχρι σήμερα, αυτόν που περιμένει από το ΚΚΕ, που έχει ανοιχτά αυτιά απέναντί μας, που συζητήσαμε μαζί του, που τον καλέσαμε σε μια σύσκεψη, που του ζητήσαμε να μιλήσει και αυτός με άλλους, τον καλούμε να πάει στην κάλπη με το τίμιο κόκκινο ψηφοδέλτιο του αγώνα», σημείωσε ο ομιλητής.

Χαιρετισμό, τέλος, απηύθυνε και η υποψήφια δήμαρχος Μεσολογγίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Βάνα Πατρινού, καλώντας σε αποφασιστικό βήμα ενίσχυσης του ΚΚΕ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ