Kοσμοσυρροή για τη Σταρακά και στη Ναύπακτο

Σε κανονική συγκέντρωση εξελίχθηκε συνάντηση φίλων – η οποία δεν είχε μάλιστα διαφημιστεί – της Χριστίνας Σταρακά στη Ναύπακτο, με εκατοντάδες πολίτες να γεμίζουν ασφυκτικά κάθε γωνία γνωστού κέντρου εστίασης της πόλης! Εμφανώς συγκινημένη και έκπληκτη από την προσέλευση η Χριστίνα Σταρακά ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά της τους παρευρισκόμενους και σε σύντομη τοποθέτησή της μίλησε για τις 3 αλήθειες του ΠΑΣΟΚ:

«Το ΠΑΣΟΚ ήταν, είναι και θα είναι πάντα εδώ, γιατί συνυπάρχει με 3 αλήθειες:
Πρώτον το ΠΑΣΟΚ είναι παντού, το βλέπουμε παντού στον τόπο μας, σε κάθε Κέντρο Υγείας, σε κάθε ΚΑΠΗ, ΚΕΠ, σε κάθε μικρό και μεγάλο έργο, σε κάθε τι που έδωσε αξιοπρέπεια σε εκατομμύρια Έλληνες!
Δεύτερον, το ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα η λύση! Όταν χρειάστηκε να επουλωθούν οι πληγές της κοινωνίας, αλλάξαμε την Ελλάδα με την κοινωνική και πολιτική επανάσταση του Ανδρέα Παπανδρέου. Όταν χρειάστηκε να την βάλουμε στον πυρήνα της Ε.Ε. την εκσυγχρονίσαμε με τον Κώστα Σημίτη. Και όταν κινδύνευσε με τη χρεοκοπία Καραμανλή, την κρατήσαμε όρθια με το Γιώργο Παπανδρέου.
Και τρίτον, το ΠΑΣΟΚ είναι και σήμερα η απάντηση! Με την εμπειρία του, τη σοβαρότητα αλλά και τον αέρα ανανέωσης του Νίκου Ανδρουλάκη, απέναντι στην τοξικότητα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ!»

Και η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία έκλεισε σε προσωπικό τόνο:
«Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Της Δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης,της αξιοκρατίας, της αξιοπρέπειας για όλους, της εθνικής υπερηφάνειας!Αυτές οι αρχές και οι αξίες είναι η διαχρονική πυξίδα μας.Με αυτές τις αρχές και τις αξίες πορεύτηκα προσωπικά πάντα.Όπου κι αν βρέθηκα.Από κάθε μετερίζι.Είτε ως απλό μέλος του ΠΑΣΟΚ, είτε ως μέλος της Νομαρχιακής, είτε ως εκλεγμένη στην Περιφέρεια και Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, είτε ως εκλεγμένη στο Δήμο. Για αυτές τις αρχές και τις αξίες θέλω να παλέψω με την δική σας ψήφο και από το ελληνικό κοινοβούλιο!Τα μόνα μου εφόδια σε αυτόν τον αγώνα είναι οι αρχές και οι αξίες μου, η περηφάνια για τις ρίζες μου,η οικογένειά μου,και η δική σας αγάπη!Αυτή ήμουν, αυτή είμαι, αυτή θα είμαι πάντα.Πάμε λοιπόν, πάρτε το Κίνημα στα χέρια σας!Και εγώ θα είμαι πάντα εδώ, μία από εσάς, για εσάς!Δώστε μου τη δύναμη να δώσω δύναμη στο τόπο μας μέσα από τη Βουλή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη!Δεν θα την προδώσω ποτέ!»

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΓΙΑ ΣΤΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ!