O Γρηγόρης Θεοδωράκης στην Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η διαδικασία ανασύνταξης στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, με τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει πράξη τη δέσμευσή του στην Κεντρική Επιτροπή για αλλαγή της εικόνας του κόμματος.

Η Κουμουνδούρου ανακοίνωσε τη νέα Εκλογική Επιτροπή, η οποία θα σηκώσει το βάρος της προώθησης των προγραμματικών θέσεων του κόμματος, και στην οποία συναντά κανείς ονόματα-έκπληξη. Αποτελούμενη από υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ, από μέλη του think tank του Αλέξη Τσίπρα και από πολιτικά στελέχη της νεότερης γενιάς, η νέα Εκλογική Επιτροπή -σύμφωνα με την Κουμουνδούρου- συνδυάζει την τεχνοκρατική επάρκεια, την πολιτική εμπειρία και την απαιτούμενη φρεσκάδα και ανανέωση.

Μέσα σε αυτή την 20άδα συγκαταλέγεται και ο νεοεκλεγείς βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρης Θεοδωράκης. Το όνομα του Αιτωλοακαρνάνα πολιτικού φιγουράρει στη σχετική λίστα του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με πρόσωπα όπως ο Ευάγγελος Αποστολάκης, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Αλέξης Χαρίτσης, ο Γιώργος Χουλιαράκης, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Νικόλας Φαραντούρης και η Αθηνά Λινού.