ΚΚΕ Αιτωλοακαρνανίας : Νέες περιοδείες το Σαββατοκύριακο

Συνεχίζεται το πολιτικό άνοιγμα της Κομματικής Οργάνωσης Αιτωλοακαρνανίας τους ΚΚΕ και τις επόμενες μέρες για ακόμη πιο δυνατό ΚΚΕ, για να είναι δυνατός ο λαός.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΙΟΥΝΗ
10:00 πμ, ο Βασίλης Νικάκης, πρώην Διεθνής διαιτητής, γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στη Λαϊκή Αγορά, στην περιοχή του Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο.
10:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, θα περιοδεύσει στις οδούς Μπαϊμπά και Ι. Σταΐκου στο Αγρίνιο.
11:00 πμ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφια Δήμαρχος Αμφιλοχίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στα καταστήματα στην παραλία της Αμφιλοχίας.
7:30 μμ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, θα περιοδεύσει στο Μενίδι.
8:00 μμ, η ΚΟΒ Μακρυνείας, θα περιοδεύσει στα χωριά Ματαράγκα, Παπαδάτες.
8:00 μμ, ο Θανάσης Καραγιάννης, γραμματέας της ΚΟΒ Θέρμου, θα περιοδεύσει στα χωριά Πετροχώρι, Ανάληψη, Κόφτρα και Αβαρίκος.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΝΗ
11:00 πμ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφια Δήμαρχος Αμφιλοχίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στο χωριό Στάνου Αμφιλοχίας.
12:00 μ, η Αθηνά Κουτρούμπα, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη Ιδιωτική Εκπαίδευση του νομού, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις εργατικές κατοικίες Αγίου Ιωάννη Ριγανά στο Αγρίνιο.
7:30 μμ, η Σοφία Καζαρίδη-Πατούλα, γραμματέας του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα καταστήματα και την κεντρική πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου, Αγρινίου.