Σε Παντάνασσα, Παραβόλα, Παναιτώλιο και Καινούργιο ο Θανάσης Παπαθανάσης

Συνεχίζει τις επισκέψεις του στο νομό ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία, Θανάσης Παπαθανάσης.

Το πρόγραμμά του είχε επισκέψεις στις τοπικές κοινότητες Παντάνασσας, Παραβόλας, Παναιτωλίου και Καινούργιου, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους και τους ευχαρίστησε για την τεράστια στήριξη και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν τιμώντας τον με την ψήφο τους. Παράλληλα, τους ζήτησε να μην επαναπαυθούν με τα αποτελέσματα των πρώτων εκλογών, αλλά να είναι σε εγρήγορση και να προσέλθουν όλοι στις κάλπες στις 25 Ιουνίου και να δώσουν ξανά ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Στις 21 Μαΐου πετύχαμε μια μεγάλη νίκη, αλλά η νίκη αυτή πρέπει να ολοκληρωθεί το βράδυ της 25ης Ιουνίου. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα με την ίδια προσήλωση. Δεν θα αφήσουμε δημοτική ενότητα, τοπική κοινότητα και γειτονιά που δε θα μεταφέρουμε το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα, όραμα, σχέδιο και έργα. Την 25η Ιουνίου καλούμε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες για μία ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση, με αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία στο τιμόνι της χώρας, για να προχωρήσει η χώρα μας μπροστά!» ανέφερε σε δήλωσή του ο Θ. Παπαθανάσης.