Θ. Παφίλης από Αγρίνιο: Με ισχυρό ΚΚΕ δε θα βρουν την ησυχία για το αντιλαϊκό τους σχέδιο

Αισιόδοξο μήνυμα ότι το ΚΚΕ μπορεί να φτάσει ακόμη πιο ψηλά σε ψήφους και ποσοστό στις εκλογές της Κυριακής έστειλε το βράδυ της Δευτέρας η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση των Οργανώσεων του Κόμματος και της ΚΝΕ στην Αιτωλοακαρνανία, που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή επικρατείας.

Ο Θανάσης Παφίλης κάλεσε σε ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές της Κυριακής ώστε να δυναμώσει η φωνή του λαού, για 100% μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση στη δεδομένη αντιλαϊκή πολιτική που θα εφαρμοστεί. Επισήμανε την ανάγκη της επανεκλογής κομμουνιστή βουλευτή στην Αιτωλοακαρνανία, που, όπως και το προηγούμενο διάστημα, θα σταθεί στο πλευρό του λαού και των εργαζομένων της περιοχής, παλεύοντας έμπρακτα για τα δικαιώματά τους.

Κατήγγειλε ακόμα την πρόσφατη θρασύδειλη επίθεση των φασιστοειδών κατά των γραφείων του ΚΚΕ στην ιστορική και με δεσμούς γειτονιά του Αγίου Κωνσταντίνου, τονίζοντας πως οι κομμουνιστές δεν πτοούνται από τέτοιες επιθέσεις και με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα θα δώσουν τη μάχη των εκλογών, τις μέρες που απομένουν.

Ο Θανάσης Παφίλης με αφορμή το ναυάγιο στα ανοικτά της Πύλου έκανε λόγο για “έγκλημα” καταλογίζοντας ευθύνες ενώ επέκρινε σε αυστηρούς τόνους την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο θέμα της Μετανάστευσης. Εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στη ΝΔ επειδή η πολιτική της, όπως είπε, ασκείται σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων αλλά και σε εκείνους που με τη στάση τους της στηρίζουν, “βάζουν πλάτη”, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά.

Τα πυρά του δεν γλύτωσε ούτε ο Αλέξης Τσίπρας στον οποίο κατηγόρησε ότι “παριστάνει τον αριστερό”. Το μέλος της ΚΕ του κόμματος κάλεσε το λαό να αντιληφθεί ότι το δίλλημα που τίθεται μπροστά στις κάλπες είναι: ΝΔ με τους “συνεταίρους” της ή ΚΚΕ. Την ησυχία να εφαρμόσουν το αντιλαϊκό τους σχέδιο δεν θα τη βρουν με ισχυρό ΚΚΕ, παρατήρησε.

Τη συγκέντρωση, άνοιξε ο Νίκος Παπαναστάσης, πρώην βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Αιτωλοακαρνανίας, καλώντας μεταξύ άλλων και όλους όσοι δεν έκαναν το βήμα στις 21 Μάη, να το κάνουν τώρα, στηρίζοντας το ΚΚΕ, εκλέγοντας ξανά βουλευτή στον νομό με ακόμη περισσότερους ψήφους και ποσοστά, συμβάλλοντας και στην πανελλαδική δύναμη του Κόμματος.

ΚΚΕ – Παφίλης