Καραπάνος : Πολλά από τα μέλη της «τότε συμμορίας», σήμερα ο Λύρος τα αξιολογεί ως άξιους για την παράταξή του

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – Ξανά Μπροστά!», Νίκος Καραπάνος, με δήλωσή του επιτίθεται στον Κ. Λύρο με αφορμή το γεγονός ότι υποψήφιοι του 2019 με το ίδιο σήμερα στελεχώνουν το συνδυασμό του νυν δημάρχου.

Συγκεκριμένα σε δήλωσή του ο Ν. Καραπάνος τονίζει:
«Λίγες ημέρες πριν την κατάρτιση των συνδυασμών αναδεικνύεται περίτρανα και εμφατικά η μεθοδευμένη προσπάθεια κατασυκοφάντησής μου πριν τέσσερα χρόνια από τον κ. Λύρο και τα παπαγαλάκια του.
Νωπές είναι οι κραυγές του, στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου αλλά και στις έδρες των υπόλοιπων δημοτικών ενοτήτων του δήμου που έκανε λόγο τότε «για συμμορία που λυμαινόταν το δήμο…»

Αντίθετα σήμερα, πολλά από τα μέλη της «τότε συμμορίας», ο ίδιος τα αξιολογεί ως άξιους και ικανούς για να στελεχώσουν την παράταξή του. Εάν αυτό δεν είναι η επιτομή της υποκρισίας; Τι είναι; Το βέβαιο είναι ότι οι πολίτες και μνήμη έχουν και κρίση, κυρίως.

Είναι σίγουρο ότι στις εκλογές του Οκτωβρίου θα θέσουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας του τόπου μας τον κύριο Λύρο και την παρέα του… διότι οι συγκρίσεις σε όλα είναι οφθαλμοφανέστατες για την παντελή ανεπάρκεια και αναποτελεσματικότητα. Ανεπάρκεια και αναποτελεσματικότητα που έχουν οδηγήσει το δήμο Μεσολογγίου στα πρόθυρα της «χρεοκοπίας.»