Με αυτοπεποίθηση και με τους νέους Υπουργούς ο Φαρμάκης

«Μπροστά για όλους». Αυτό είναι το όνομα του συνδυασμού του νυν και εκ νέου υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, το οποίο παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα.

Αφού τα πήρε «όλα από την αρχή» και θεωρεί ότι το αποτύπωμα της θητείας του είναι θετικό τώρα μπαίνει «μπροστά για όλους» ο Νεκτάριος Φαρμάκης. Όλα αυτά σε επίπεδο επικοινωνίας και συμβολισμών μπορεί να είναι καλώς καμωμένα, αλλά σε κάθε περίπτωση όλα θα κριθούν από το λαό τον Οκτώβριο.

Πάντως είναι αξιοπρόσεκτο ότι ο Νεκτάριος Φαρμάκης μέσα σε αυτό το στάδιο της προεκλογικής προετοιμασίας ξεκίνησε και την προετοιμασία της επόμενης ημέρας. Και αυτό το έπραξε πραγματοποιώντας ένα πρώτο γύρο ενημερωτικών επαφών με τους νέους υπουργούς και υφυπουργούς της νέας Κυβέρνησης Μητσοτάκη για τα ζητήματα αμέσου ενδιαφέροντος της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Δείχνοντας έτσι να έχει αρκετή αυτοπεποίθηση και ίσως όχι άδικα από τη στιγμή τα κύρια αντίπαλα στρατόπεδα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ ψάχνουν ακόμη να βρουν αυτούς που θα αντιπαρατεθούν μαζί του στις περιφερειακές εκλογές.