Στο κέντρο του Αγρινίου ο Νεκτάριος Φαρμάκης : «Πήγαμε 2,5 φορές πάνω τον προϋπολογισμό των αναπλάσεων»

Περιοδεία στην πόλη του Αγρινίου πραγματοποίησε σήμερα (21-9-2023) ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», Νεκτάριος Φαρμάκης.

Ο κ. Φαρμάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του, επισκέφθηκε καταστήματα της πόλης και συνομίλησε με τους πολίτες, τονίζοντας πως με την ανανέωση της εντολής στις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου θα συνεχίσει ο τόπος να πηγαίνει «Μπροστά για Όλους».

«Την 4ετία που πέρασε, δουλέψαμε πολύ για να παρέμβουμε ουσιαστικά. Και Καταφέραμε πολλά, τόσα που το αποτύπωμά της πολιτικής μας είναι εμφανές στο Αγρίνιο» ανέφερε μεταξύ άλλων και θύμισε: «Ο αρχικός προϋπολογισμός για τις αστικές αναπλάσεις στο Αγρίνιο ήταν της τάξης των 20 εκ. ευρώ και εμείς, όταν αναλάβαμε τη διοίκηση της Περιφέρειας, αυτό το ποσό το πήγαμε πάνω από τα 50. Δηλαδή, 2,5 φορές πάνω! Και το κάναμε, γιατί ξέραμε πόσο μεγάλη ανάγκη είχε το Αγρίνιο από έργα ανάπλασης, αλλά το κυριότερο , γιατί το άξιζε! Αυτή την προσπάθεια θέλουμε να συνεχίσουμε Όλοι Μαζί».