Απασφάλισε κατά Πιστιόλα ο Γιώργος Παπαναστασίου

Εξόχως αιχμηρός ήταν ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου στην ομιλία του κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου. Αποφεύγοντας φυσικά να τον κατονομάσει, στόχευσε κατά του Κώστα πιστιόλα και ζήτησε από τους Αγρινιώτες “ηχηρό χαστούκι” σε όσους “θέλουν να ρίξουν τη δημοτική αρχή”.

Αρχικά ο δήμαρχος Αγρινίου ανέφερε προσπαθώντας έτσι να δικαιολογείσαι και τις αιχμές που άφησε ότι δεν έχει ξανασυναντήσει σε προεκλογική περίοδο ένα τόσο νοσηρό κλίμα.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου χαρακτήρισε ουσιαστικά το συνδυασμό του Κώστα πιστιόλα ως ένα συνονθύλευμα ετερόκλητων δυνάμεων που συνενώθηκαν για λόγους προσωπικούς πολιτικούς ή οικονομικούς κατά της δημοτικής αρχής. “Θέλουν να κάνουν την αλλαγή λένε αλλά η αλλαγή έγινε το 2014 και το Αγρίνιο αλλάζει καθημερινά όμως κάποιοι επιμένουν να τα βλέπουν όλα γκρίζα και μαύρα”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαναστασίου.

“Φωτογράφισε” μάλιστα τον Κώστα πιστιόλα θυμίζοντας ότι το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας καταργήθηκε όταν κάποιοι ήταν μέλη της διοικούσας επιτροπής του. Σχολίασε μάλιστα ακόμη και το decor της πρόσφατης προεκλογικής εκδήλωσης του Κώστα πιστιόλα λέγοντας με νόημα “εμείς δεν κάνουμε φιέστες, αγιασμό κάναμε σήμερα”.