Την Παρασκευή τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Κώστα Καρπέτα στο Αγρίνιο

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας θα μιλήσει στο Αγρίνιο την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 19.30 στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα», (Πάνου Σούλου 5).

Ο επικεφαλής της παράταξης απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας εκδήλωση, όπου θα παρουσιαστούν οι δεσμεύσεις του συνδυασμού και οι υποψήφιοι της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

«Είμαστε μια αυτοδιοικητική παράταξη ανεξάρτητη που απευθύνεται σε όλο τον δημοκρατικό κόσμο, σε όλο τον κόσμο που θέλει να δει χειροπιαστές αλλαγές στην καθημερινότητά του, που θέλει να ονειρευτεί, να δουλέψει, να δημιουργήσει στον τόπο του, χωρίς να πρέπει να χτυπήσει τις κλειστές πόρτες της εξουσίας.
Τέσσερα χαμένα χρόνια ήταν αρκετά, τώρα αλλάζουμε πορεία.

Σας περιμένω όλους το βράδυ της Παρασκευής στο εκλογικό μας κέντρο στο Αγρίνιο, να συζητήσουμε για το πως θα φέρουμε την αναγκαία αλλαγή στην Αιτωλοακαρνανία. Γιατί η Αιτωλοακαρνανία αξίζει καλύτερα, η Δυτική Ελλάδα αξίζει καλύτερα», τονίζει σε δήλωσή του ο Κώστας Καρπέτας.