Π. Κατσούλης : Την Κυριακή καταψηφίζουμε τη δημοτική αρχή

Προϋπόθεση συμπόρευσης από την πλευρά μας, είναι η μη συμμετοχή μας σε έμμισθες θέσεις στην αυριανή διοίκηση του δήμου. Αυτό εξηγεί ο επικεφαλής της ΑΝΤΑΜΑ Π. Κατσούλης για τη συνεργασία του συνδυασμού του με το συνδυασμό του Σπ. Διαμαντόπουλου ενόψει του β γύρου των δημοτικών εκλογών στο Μεσολόγγι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Π. Κατσούλη:

Προ 24ωρου διατυπώσαμε δημοσίως και με σαφήνεια τη θέση μας για τις εκλογές της Κυριακής. Αρνούμαστε την «αφωνία» καθώς και την «κατά συνείδηση ουδετερότητα», γιατί συνεπής είναι εκείνη η παράταξη που όσα υποστήριζε μέχρι την προηγούμενη Κυριακή τα επαναλαμβάνει και την επόμενη. Στην ανακοίνωση μας αναφέραμε: «Συνεχίζουμε τον αγώνα και αυτή την Κυριακή. Δεν τα παρατάμε, δεν απέχουμε. Δεν συναλλασσόμαστε για θέσεις και οφίτσια. Απαιτούμε Καθαρές απαντήσεις στα φλέγοντα προβλήματα της κοινωνίας, καθώς και στις προκλήσεις της επόμενης μέρας στο δήμο… Για να τεθεί φρένο στον κατήφορο της αδιαφάνειας, της απαξίωσης και της αλαζονείας».

Σήμερα το πρωί η παράταξη «ΜΑΖΟΙ» με επικεφαλής τον Σπύρο Διαμαντόπουλο, σε δημόσια ανακοίνωση της πρότεινε «Τόσο για τα θέματα που αναφέρονται στο κείμενο όσο και για άλλα που μπορούν να τεθούν προς συζήτηση, προτείνω άμεσα συνάντηση αντιπροσωπειών από τις δύο παρατάξεις, ώστε να συζητηθούν και να υπάρξουν δημόσιες δεσμεύσεις. Προσκαλώ δε στο τραπέζι των συζητήσεων είτε χωριστά είτε όλοι μαζί, τις λοιπές παρατάξεις».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα. Θέσαμε στο τραπέζι του διαλόγου τις 10 προεκλογικές μας δεσμεύσεις, ήτοι:
Τη στήριξη των παραγωγών του πρωτογενούς τομέα.
Τα έργα στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου – Αιτωλικού.
Την παραβατικότητα μερίδας Ρομά.
Τη Μαρίνα
Το νερό του Αιτωλικού.
Την αυτόνομή λειτουργία του Κέντρου Χαρακτικής «Βάσω Κατράκη».
Τη διαφανή λειτουργία της Οικονομικής Επιτροπής.
Τη διαχείριση και προοπτική του “2026”.
Τα προβλήματα των Κοινοτήτων και το ρόλο των Τοπικών Συμβουλίων.
Τις χρήσεις γης σε όλο το παραλιακό μέτωπο και την ολοκλήρωση των σχεδίων πόλης.

Μετά από εκτενή συζήτηση διαπιστώθηκε η συμφωνία, σε μεγάλο βαθμό, της παράταξης «ΜΑΖΟΙ» στις παραπάνω προγραμματικές θέσεις. Τονίσαμε και τονίζουμε πως προϋπόθεση συμπόρευσης από την πλευρά μας, είναι η μη συμμετοχή μας σε έμμισθες θέσεις στην αυριανή διοίκηση του δήμου.
Κατόπιν όλων αυτών, ως παράταξη που σέβεται απολύτως την ιερότητα του θεσμού “εκλέγειν και εκλέγεσθαι” και τη θέση «Πως Κάθε Ελεύθερος Άνθρωπος είναι Δημότης Μεσολογγίου», προτρέπουμε τους πολίτες:ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΑΝ.ΤΑ.ΜΑ.