Θ. Λύρος : Πρέπει να καταδικαστεί η δημοτική αρχή

Θανάσης Λύρος: “Πρέπει όλοι να πάμε να ψηφίσουμε την Κυριακή”

Μπορεί να μην επιτεύχθηκε η σύμπραξη με το Σπύρο Διαμαντόπουλο, ωστόσο ο Θ. Λύρος καλεί σε καταδίκη της δημοτικής αρχής εκτιμώντας ότι όλοι πρέπει να ψηφίσουν την Κυριακή.

Αναλυτικά στη δήλωσή του αναφέρει:

Από την επομένη των Δημοτικών Εκλογών στον Δήμο μας, έχοντας πάντα ως γνώμονα το καλό του τόπου μας, με πρότασή μας προς τον κ. Διαμαντόπουλο, επιδιώξαμε να δημιουργηθεί σύμπραξη των συνδυασμών, προκειμένου να αλλάξει η παρούσα Δημοτική Αρχή.

Η σύμπραξη αυτή και όσα θα συμφωνούσαμε προτείναμε να αποτυπωθούν και να δοθούν στην δημοσιότητα, ώστε όλοι να γνωρίζουν βάσει ποίων αρχών αυτή επετεύχθη.  Δυστυχώς αυτό δεν ευοδώθηκε μέχρι τώρα.

Καλούμε τους συνδημότες μας να μην αρνηθούν να πάνε να ψηφίσουν την προσεχή Κυριακή. Πάντα πιστεύαμε και πιστεύουμε ότι ο κάθε άνθρωπος έχει την προσωπικότητά του και μπορεί να αποφασίσει με την συνείδησή του.

Όμως να έχουν υπ’ όψιν τους πως η ψήφος είναι δύναμη και μας δίνει το δικαίωμα να έχουμε λόγο την επόμενη μέρα. Καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο εμείς αναδείξαμε τις απαράδεκτες πρακτικές της Δημοτικής Αρχής, που οδηγούν τον τόπο σε καταστροφή, και γνώμη μας είναι πως πρέπει να καταδικαστεί.

Οι συνδημότες να ξέρουν πως ο Συνδυασμός μας θα εκπροσωπείται στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο από μέναΘα είμαι δε τα μάτια και τ’ αυτιά σας, για να προστατέψω τα συμφέροντα του Δήμου μας και ΜΟΝΟ.

Θανάσης Λύρος