Δήμος Μεσολογγίου : Δικαιωμένοι οι εργαζόμενοι που στις εκλογές καταδικάστηκαν πρόσωπα και πολιτικές παρωχημένες

Αρωγός στην προσπάθεια της νέας δημοτικής αρχής στο Μεσολόγγι δηλώνει το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Μεσολογγίου μετά την εκλογή του Σπύρου Διαμαντόπουλου στη δημαρχία. Ωστόσο το Σωματείο δεν παραλείπει να δηλώσει δικαιωμένο “που σε αυτές τις εκλογές καταδικάστηκαν πρόσωπα, καταστάσεις, πρακτικές και πολιτικές παρωχημένες άλλων εποχών και ιδεοληψιών, που τόσο έντονα είχαμε καταδικάσει και καυτηριάσει, επανειλημμένως”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :
Το Σωματείο Εργαζομένων απευθύνει τα θερμά του συγχαρητήρια στο νέο Δήμαρχο κ. Διαμαντόπουλο,για την εκλογή του στο Αξίωμα του Δημάρχου στο Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, μαζί με ευχές για μία γόνιμη και δημιουργική θητεία, που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο Δήμος.

Επίσης απευθύνει τα συγχαρητήρια του και τις ευχές του,σε όλους τους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλου που εκλέχθηκαν και θα πλαισιώσουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και τα νέα τοπικά Συμβούλια του Δήμου. Δηλώνουμε αρωγοί στο δύσκολο έργο της ανάταξης και ανάπτυξης του Δήμου, με την δύναμή μας, την εμπειρία μας, τις ιδέες και τις προτάσεις μας, όπως κάθε φορά. Η συνεργασία των εργαζομένων είναι δεδομένη και αυτονόητη και αυτή την φορά πρέπει και επιβάλλεται να αξιοποιηθεί.

Και πάλι συγχαρητήρια, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας και καλή δύναμη!

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο

Υ.Γ.Νιώθουμε δικαιωμένοι που σε αυτές τις εκλογές καταδικάστηκαν πρόσωπα, καταστάσεις, πρακτικές και πολιτικές παρωχημένες άλλων εποχών και ιδεοληψιών, που τόσο έντονα είχαμε καταδικάσει και καυτηριάσει, επανειλημμένως.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News