Σπ. Σκιαδαρέσης : Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί η ακατάσχετη υποσχεσιολογία

Mε αφορμή την πρώτη μετεκλογική συνέντευξη που παρεχώρησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, από τον συνδυασμό «Νέα Δυτική Ελλάδα» με επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Μπορεί η λαϊκή εντολή να είναι νωπή, όμως εξίσου νωπές είναι και οι μνήμες των πολιτών της Δυτικής Ελλάδος για όλα όσα έχει υποσχεθεί η περιφερειακή Αρχή τα τελευταία χρόνια. Υποσχέσεις και ευχολόγια που ανακυκλώνονται, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ο Περιφερειάρχης αφού παραδέχεται για πρώτη φορά πως η Περιφέρεια είναι ο «φτωχός κομπάρσος» της Ευρώπης, καθώς σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου παρουσίαζε μία πλασματική εικόνα ευμάρειας, μας διαβεβαιώνει πως «συνεχίζει τη δουλειά».

Ποια «δουλειά»; Του εκσυγχρονισμού του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων που με τις επιλογές τους ενέπλεξαν το έργο σε δικαστικές περιπέτειες στο Ελεγκτικό Συνέδριο ή της ανάπλασης του Λαδόπουλου που εδώ και τέσσερα χρόνια ακούμε, αλλά δεν βλέπουμε; Για να μην σχολιάσουμε και το Κολυμβητήριο της Αγυιάς που λίγο πριν τις κάλπες θυμήθηκε ο Περιφερειάρχης να μας ενημερώσει πως η περιφερειακή Αρχή το ενέταξε στο ΕΣΠΑ 2021-2027 με προϋπολογισμό 8 εκατ. ευρώ και υπόσχεται για ακόμη μία φορά ότι σύντομα θα το δημοπρατήσει. Έργα που έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί παρουσιάζονται ως στόχοι της νέας πενταετίας! Εμείς θα είμαστε εδώ και θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και να είναι σίγουροι πως δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί η ακατάσχετη υποσχεσιολογία τους χωρίς καμία υπευθυνότητα και ρεαλισμό. Άλλωστε τώρα οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδος ξέρουν…».