Τελευταία προειδοποίηση Διαμαντόπουλου σε Λύρο

«Δεν μπορείτε να κάνετε προσλήψεις ! Δεν μπορείτε να κάνετε δαπάνες που δεσμεύουν την επόμενη δημοτική αρχή. Δεν μπορείτε να απειλείτε εργαζόμενους». Αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση, όπως ο ίδιος λέει, του νεοεκλεγέντος δημάρχου Μεσολογγίου Σπύρου Διαμαντόπουλου έναντι του απερχόμενου Κώστα Λύρου.

Μάλιστα ο Σπύρος Διαμαντόπουλος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής υπογραμμίζει προς τον απερχόμενο Δήμαρχο «μην υπερβαίνετε τα θεσμικά σας όρια. γιατί ο πολιτικός πολιτισμός σταματά εκεί που αρχίζει η θεσμική σας εκτροπή». Και προσθέτει : «Η στρατηγική σας να πολώσετε ξανά το κλίμα, να ταΐσετε τον εγωισμό σας με παράτυπες αποφάσεις και κυρίως να σύρετε την νέα δημοτική αρχή σε περιπέτειες δεν θα σας περάσει».

Μάλιστα ο Σπύρος Διαμαντόπουλος θυμίζει στον Κώστα Λύρο ότι κάνει ό,τι έκανε και εκείνος το 2019… «Εσύ δεν ήσουν εκείνος που πήγες στις υπηρεσίες την επόμενη των εκλογών και έλεγες στους υπαλλήλους κατεβάστε τα στύλο κάτω; Ξέχασες που σε υποδέχτηκε ο τότε απερχόμενος και σου ζήτησε να σε ενημερώσει για τα τρέχοντα θέματα; Ξέχασες που πήγαινες στους αντιδημάρχους για ενημέρωση; Γιατί σου κακοφαίνεται τώρα;» διερωτάται με νόημα ο νέος δήμαρχος Μεσολογγίου.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News