Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Τα «εντέλλεσθε» σε νοσηλευτές για μετακίνηση στο Αγρίνιο καταγγέλλει το Σωματείο

Tα «εντέλλεσθε» της 6ης ΥΠΕ σε νοσηλευτές του Νοσοκομείου Μεσολογγίου για μετακίνηση στο Νοσοκομείο Αγρινίου καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Σύμφωνα με την καταγγελία με «εντέλλεσθε» καλούνται δυο νοσηλεύτριες του Νοσοκομείου Μεσολογγίου να καλύψουν τις ανάγκες της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Αγρινίου.

Όχι βέβαια πως περίμενε κανείς να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά η καταγγελία αυτή αποτελεί και  διάψευση των όσων ισχυρίστηκε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, όταν πρόσφατα επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Αγρινίου και διαπίστωνε την…. πολύ ικανοποιητική στελέχωσή του.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων:

Σαν να μην έφτανε η μεγάλη Υποστελέχωση από Ιατρικό προσωπικό σε όλες τις ειδικότητες του Νοσοκομείου μας και οι μετακινήσεις των Γυναικολόγων εδώ και πολύ καιρό στο Νοσοκομείο Αγρινίου με αποτέλεσμα την σημαντική μείωση του παραγόμενου έργου της μαιευτικής- γυναικολογικης κλινικής του νοσοκομείου μας. Έφτασε και για το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου η ωρα των ” εντέλλεσθε”.

Εντελώς απροειδοποίητα καί την τελευταία στιγμή ήρθε εντολή από την Διοίκηση του νοσοκομείου Αγρινίου για δυο νοσηλεύτριες να καλύψουν τις ανάγκες της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Αγρινίου λες και δεν υπάρχουν ανάγκες και υποστελέχωση από νοσηλευτικό προσωπικό στις δικές μας κλινικές και τμήματα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η τακτική της αφαίμαξης του προσωπικού από το Νοσοκομείο μας προς το ΜΕΓΆΛΟ αδερφό νοσοκομείο του Αγρινίου.Δεν μπορεί οι εργαζόμενοι μας (Γιατροί – Νοσηλευτες- Τραυματιοφορείς) να γίνονται μπαλάκι και να βουλώνουν τρύπες. Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της απόφασης.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News