Παναιτωλικός: Υπάρχει θέμα με αυτόν!

Παναιτωλικός και προγραμματισμός δεν πάνε μαζί. Κάτι που σήμερα ισχύει στο Αγρίνιο, αύριο μπορεί να είναι αλλιώς. Τόσο εύκολα αλλάζουν οι απόψεις και τα πλάνα.

Τα παραδείγματα κατά καιρούς πολλά και έχουμε ένα ακόμη. Ήταν ο φύλακας – άγγελος σε ολάκερη την διαδρομή στη Stoiximan Super League τις 20 πρώτες αγωνιστικές! Εφεξής, εξαφανισμένος. Εδώ και τέσσερα ματς δεν είναι καν στην αποστολή. Μήτε στον αγώνα της χρονιάς με τον Άρη στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Ήταν λογικό να προκαλέσει απορίες η διαχείριση των τερματοφυλάκων. Βάσει πηγών μας, Παναιτωλικός και Στέφανος Καπίνο είναι εν διαστάσει χωρίς ακόμη να έχει αποσαφηνιστεί ο λόγος! Ο έμπειρος τερματοφύλακας που γύρισε στα πάτρια εδάφη για να πάρει σερί αγώνων, είναι άγνωστο εάν θα παίξει ξανά.

Οξύμωρο φυσικά ότι ξαφνικά πρώτος έχει γίνει ο Αντώνης Στεργιάκης, για τον οποίο οι διοικούντες δεν έλεγαν τα καλύτερα ένα δίμηνο πριν! Τι έγινε και γύρισαν όλα τούμπα; Παναιτωλικός είσαι, μηδέν σταθερότητα.

Το αποκορύφωμα είναι πως πρόσφατα έκαναν και μεταγραφή στο Αγρίνιο. Πήραν τον Λούκας Τσάβες ως δανεικό για τα επόμενα δύο χρόνια. Ουδείς κατάλαβε τον λόγο της απόκτησής του. σε πρώτη φάση. Τον είδαμε στην ήττα με τον Άρη για το Κύπελλο. Ίσως πάρει παιχνίδια στη συνέχεια και εκείνος. Κάπως έτσι τρίτος στην ιεραρχία μένει από το πουθενά ο Καπίνο.

πηγή : sportime.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr