Οικονόμου: Τα πλέι άουτ θα είναι απέναντι σε ομάδες του χεριού μας

«Σε αυτό το σημείο πρέπει να μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και όχι η εικόνα»

Ο κεντρικός αμυντικός του Παναιτωλικού μετά το ισόπαλο 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης σημείωσε ότι σε αυτό το σημείο της σεζόν αυτό που μετράει είναι τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Χαίρομαι που σκόραρα αλλά περισσότερο χαίρομαι που το γκολ μας έδωσε ένα βαθμό. Σε αυτό το σημείο που έχουμε φτάσει πρέπει να μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και όχι η εικόνα. Οπότε χαίρομαι για το βαθμό, ξέρω ότι είχαμε ευκαιρίες στο τέλος να κερδίσουμε, αλλά το ίδιο και ο Αστέρας. Οπότε κρατάμε την ισοπαλία.

Φαίνεται ότι η ομάδα είναι διαφορετική, πιο δεμένη και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Σε αυτό το σημείο που έχουμε φτάσει, πρέπει να μας ενδιαφέρει η ουσία, τα ουσιώδη πράγματα κι όχι τα πιο όμορφα. Λέω και στα παιδιά ότι δε μας μένει πολύς χρόνος να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο, πρέπει να μαζεύουμε βαθμούς.

Το σκεφτόμαστε πολύ ότι ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε εκτός έδρας. Εντελώς ανάποδη κατάσταση σε σχέση με πέρσι. Το έχω πει ότι ομάδα που δε νικάει εκτός δε στέκεται. Το καλό είναι ότι έρχονται τα πλέι άουτ που θα είναι απέναντι σε ομάδες του χεριού μας, οπότε θα είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε το διπλό.

Πολύ σημαντική η απόκρουση από τον μικρό. Μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Στεργιάκη, ήταν κρύος και μας κράτησε στον τέλος το αποτέλεσμα.

Καμία ομάδα δε μένει πίσω και δε τα παρατάει, κάτι το οποίο θεωρώ πολύ ωραίο. Είδα και χθες τη νίκη που έκαναν τα Γιάννενα στο Βόλο. Προβλέπω ότι θα γίνει μάχη στη παραμονή μέχρι τέλους. Τα αγαπάω τα Γιάννενα, Από κει προέρχομαι, εκεί μεγάλωσα, εκεί είναι η οικογένειά μου κι εκεί έχω παίξει. Αλλά σε αγωνιστικά πλαίσια, πρέπει να υπηρετούμε τα συμφέροντα που μας αναλογούν.

Μετά τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού θεωρώ ότι θα έχει πολύ ψωμί το πρωτάθλημα. Θα είμαι καρφωμένος στην οθόνη να το παρακολουθώ. Θεωρώ ότι θα πάει μέχρι τέλους. Η πόρτα του εξωτερικού έχει κλείσει για μένα, θέλω να μείνω στην Ελλάδα με την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που αγαπώ. Είναι νωρίς ακόμα να δούμε τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν».

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr