Αφού τα άκουσε από το Δήμαρχο, αντιδρά η Β ΕΛΜΕ για το 3ο Γυμνάσιο

Αφού τα άκουσε από το Δήμαρχο Αγρινίου για το ζήτημα του 3ου Γυμνασίου Αγρινίου, η Β ΕΛΜΕ αντέδρασε και με ανακοίνωσή της ζητά να μην κλείσει το σχολείο.

Ο Γ. Παπαναστασίου στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχολίασε την αφωνία της Β ΕΛΜΕ απέναντι στις σκέψεις της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για κλείσιμο του 3ου Γυμνασίου Αγρινίου στην περίπτωση που ο ιδιοκτήτης του μισθωμένου κτιρίου που στεγάζει το σχολείο δεν προχωρήσει στις παρεμβάσεις, που απαιτούνται για να αποκτήσει το σχολείο το πιστοποιητικό καταλληλότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Β ΕΛΜΕ:

Δεν θα δεχτούμε “λουκέτο” σε κανένα σχολείο

Η Β ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας ούτε κωφεύει, ούτε σιωπά.

Η Β ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας ζητά να μην κλείσει το 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου όπως και κανένα σχολείο και να γίνουν όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις, ώστε να γίνουν τα σχολεία ασφαλή για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Το σωματείο μας και η ΟΛΜΕ δεν θα αποδεχθεί όρους τατελεσμένων από την πλευρά του ΥΠΑΙΘ για να προχωρήσει το σχέδιό του για κλείσιμο και συγχώνευση των σχολικών μονάδων. Αγωνιζόμαστε για τη διασφάλιση του εργασιακού καθεστώτος των συναδέλφων εκπαιδευτικών, αλλά και την απρόσκοπτη φοίτηση των μαθητών μας σε ένα ήρεμο παιδαγωγικά κλίμα.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr