Πόσο να αντέξει ο Μαυρομμάτης το… μεσολογγίτη Καρπέτα;

«Σφήνα» στην πρωτοφανή αντιπαράθεση μεταξύ του Νεκτάριου Φαρμάκη και του Κώστα Καρπέτα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας μπήκε και ο αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Μαυρομμάτης.

Πρωτού καλά – καλά εκτραχυνθεί η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο, ο Θανάσης Μαυρομμάτης δεν άντεξε να ακούει τον Κώστα Καρπέτα και το… ενδιαφέρον του για το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου, καθώς ήταν εμφανές ότι ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» ενδιαφέρονταν πρωτίστως να αξιοποιήσει το διαφαινόμενο ρήγμα στην παράταξη Φαρμάκη, μετά τη δημόσια αντιπαράθεση ανάμεσα στο Λάμπρο Δημητρογιάννη και το Χρήστο Παΐσιο. Eξάλλου, αν ενδιαφέρονταν για τα Πρωτοδικεία και την υποβάθμισή τους θα μιλούσε και για τα Πρωτοδικεία Αμαλιάδας, Καλαβρύτων και  Αιγίου, που εξίσου υποβαθμίζονται με το νέο δικαστικό χάρτη.

«Σώπα, ρε Καρπέτα, που έγινες και Μεσολογγίτης τώρα… Που ήσουν, ως αντιπεριφερειάρχης, όταν το έκλεισαν το στρατόπεδο και το ΤΕΙ στο Μεσολόγγι;» είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Μαυρομμάτης, αλλά ο Κώστας Καρπέτας δεν του απάντησε κάτι, είτε γιατί δεν είχε κάτι να απαντήσει, είτε γιατί είχε “λοκάρει” στον Περιφερειάρχη…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr