Ξεχασμένη και από την αντιπολίτευση η Άνω Μακρυνού

Αγωνιώδη έκκληση απηύθυναν προ εβδομάδων οι κάτοικοι της Άνω Μακρυνούς και των γύρω οικισμών διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι επί δυόμισι χρόνια είναι ξεχασμένοι από την Πολιτεία και δεν έχει γίνει τίποτα για την αποκατάσταση των ζημιών στο οδικό δίκτυο της περιοχής από τις πλημμύρες του Δεκεμβρίου του 2021.

Στο πλαίσιο των αντιδράσεών τους έχουν απόφασισει να απέχουν μαζικά από τις επικείμενες ευρωεκλογές. Φυσικά δεν περίμενε κανείς από την αντίδραση αυτή να ιδρώσει το αυτί του πολιτικού συστήματος της χώρας.

Θα περίμενε όμως έστω η αντιπολίτευση του Δήμου Αγρινίου να θέσει το θέμα στην αυριανή συνεδρίαση της λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής. Όμως ακόμη και η αντιπολίτευση του Δήμου συνέδεσε με… Κάιρο του κατοίκους της περιοχής. Για πολλοστή φορά μια αντιπολίτευση κατώτερη των περιστάσεων, που περιορίζεται συνήθως σε φτηνούς εντυπωσιασμούς. Εδώ υπάρχει θέμα, που χρήζει αναλυτικής συζήτησης και όχι ξεπέτα στη διαδικασία των ερωτήσεων, που διαρκεί πέντε λεπτά… Αλλά η αντιπολίτευση στο Δήμο Αγρινίου εδώ και 10 χρόνια βρίσκεται στο δικό της μικρόκοσμο…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr