Τραβάει για Χίο ο Μητσοτάκης, δεν έρχεται (ακόμη) Αγρίνιο

Δεν θα βρεθεί στο Αγρίνιο και στις εκδηλώσεις για τον πολιούχο του, Άγιο Χριστοφόρο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρά τις επίμονες φήμες, παραμονές του Πάσχα, για κάτι τέτοιο. Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργό είναι τελικά εντελώς διαφορετικό. Για αύριο λοιπόν και μεθαύριο το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη περιλαμβάνει τη Χαλκίδα και τη Χίο.

Θα ακουλουθήσει το επίσημο ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Άγκυρα στις 13 Μαΐου και επιστρέφοντας σειρά στις προεκλογικές περιοδείες έχει η βόρεια Ελλάδα: Πρώτος σταθμός της περιοδείας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να είναι η Κομοτηνή και έπονται Πιερία, Χαλκιδική, Πέλλα και Ημαθία.

Η Δυτική Ελλάδα και η Αιτωλοακαρνανία ενδεχομένως να βρεθεί στο ημερολόγιο του Πρωθυπουργού προς το τέλος της προεκλογικής περιόδου, καθώς σε πρώτη φάση φαίνεται να δίνεται βαρύτητα σε άλλες περιοχές της χώρας και δη στη βόρεια Ελλάδα, όπου το κυβερνών κόμμα φαίνεται να αντιμετωπίζει μεγαλύτερα εκλογικά προβλήματα με βάση τις δημοσκοπήσεις.

Πάντως οι αφορμές για να επισκεφθεί ο Κ. Μητσοτάκης την Αιτωλοακαρνανία, πέρα από τη προεκλογική σκοπιμότητα, υπάρχουν. Για παράδειγμα, η νέα γέφυρα του Ευήνου σε λίγες ημέρες θα δοθεί στην κυκλοφορία και τα εγκαίνιά της θα μπορούσαν να είναι μια καλή αφορμή για την πρωθυπουργική επίσκεψη. Ωστόσο τίποτα δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr