Αρχηγία ονειρεύεται ο Χατζηδάκης!

Απολαμβάνοντας τον ρόλο του «δελφίνου», δήλωσε πως «δεν υπάρχει κανένας που να μην έχει φιλοδοξίες, ιδιαίτερα στην πολιτική»

Δίνοντας νέα τροφή στα σενάρια που διακινούνται για την επόμενη μέρα στην ηγεσία της Ν.Δ., ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξή του εκδήλωσε με έμμεσο τρόπο την πρόθεσή του για την αρχηγία του κόμματος, διευκρινίζοντας όμως ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή τέτοια κουβέντα.

Φαίνεται πως άνοιξε η όρεξη του κ. Χατζηδάκη από τις αλλεπάλληλες προαγωγές του και πλέον απολαμβάνει τον ρόλο του «δελφίνου», αλλά φροντίζει να το εκφράζει δειλά και με προσεκτικό τρόπο. Ειδικότερα, σε ερώτηση στα parapolitika εάν έχει πάρει δαχτυλίδι από τον πρωθυπουργό για την επόμενη μέρα, ο Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε αρχικά ότι «δεν υπάρχει κανένα δαχτυλίδι», διευκρινίζοντας όμως ταυτόχρονα ότι «δεν υπάρχει κανένας που να μην έχει φιλοδοξίες, ιδιαίτερα στην πολιτική». Οταν όμως ο κ. Χατζηδάκης ρωτήθηκε ευθέως εάν θέλει να γίνει μελλοντικά αρχηγός του κυβερνώντος κόμματος σημείωσε ευθαρσώς ότι «δεν υπάρχει ταξίαρχος που να μη θέλει να γίνει υποστράτηγος ή υποστράτηγος που δεν θέλει να γίνει αντιστράτηγος», σπεύδοντας να υπογραμμίσει ότι «αυτή την ώρα δεν έχει κανένα νόημα αυτή η συζήτηση, διότι δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα, τη στιγμή μάλιστα που το κυβερνών κόμμα προηγείται με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο κόμμα».

Αναμφίβολα, οι δηλώσεις αυτές εμπλουτίζουν το ήδη έντονο εσωκομματικό παρασκήνιο εντός της Πειραιώς.

πηγή : newsbreak.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔιαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr