Νοσοκομείο Αγρινίου: Ελπίζοντας η μεγαλύτερη προκήρυξη να τύχει ανάλογου ενδιαφέροντος

Από τις 27 Μαΐου έως της 16 Ιουνίου θα έχουν περιθώριο για την υποβολή των αιτήσεών τους οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των 10 θέσεων γιατρών που προκηρύχθηκαν από το Υπουργείο Υγείας για το νοσοκομείο Αγρινίου.

Υπενθυμίζεται προς πρόκειται για κενές οργανικές θέσεις γιατρών που αφορούν βασικές ειδικότητες για κλινικές αιχμής και τμήματα νευραλγικά για τη λειτουργία του νοσοκομείου όπως η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και η Αιμοδοσία.

Έτσι προς τα τέλη του Ιουνίου θα γνωρίζουμε σε τι βαθμό υπήρξε  ενδιαφέρον για την προκήρυξη. Ευχή όλων βέβαια είναι να καλυφθούν και οι 10 θέσεις και να μην επαναληφθεί το φαινόμενο των τελευταίων ετών με τις άγονες προκηρύξεις λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος.

Ας ελπίσουμε η μεγαλύτερη προκήρυξη στην ιστορία του νοσοκομείου όπως χαρακτηρίστηκε από τον ίδιο τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη να τύχει και του μεγαλύτερου ενδιαφέροντος μέχρι τώρα.

Αναλυτικά οι θέσεις που προκηρύσσονται στο Νοσοκομείο Αγρινίου είναι οι εξής:

• Μία (1) θέση Επιμελητή Β΄ Αναισθησιολογίας
• Μία (1) θέση Επιμελητή Β΄ Εσωτερικής Παθολογίας,
• Μία (1) θέση Επιμελητή Β΄ Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας,
• Μία (1) θέση Επιμελητή Β΄ Παιδιατρικής,
• Μία (1) θέση Επιμελητή Α΄ Χειρουργικής,
• Μία (1) θέση Επιμελητή Β΄ Χειρουργικής και
• Μία (1) θέση Επιμελητή Β΄ Ωτορινολαρυγγολογίας
• Μία (1) θέση Επιμελητή Β΄ Ιατρικής Βιοπαθολογίας/ Εργαστηριακής Ιατρικής ή Αιματολογίας ή Εσωτερικής Παθολογίας (για την Αιμοδοσία),
• Μία (1) θέση Επιμελητή Β΄ Αναισθησιολογίας ή Εσωτερικής Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Χειρουργικής ή Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας ή Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ) ή Γενικής/ Οικογενειακής Ιατρικής (με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προ-νοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας) (για το Τ.Ε.Π.),
• Μία (1) θέση Επιμελητή Β΄ Εσωτερικής Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας ή Αναισθησιολογίας ή Χειρουργικής ή Νεφρολογίας ή Χειρουργικής Θώρακος- Καρδιάς ή Νευρολογίας ή Νευροχειρουργικής (για τη ΜΕΘ).

Διαβάστε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία, ακολουθώντας το agrinioculture.gr στο GoogleNews