Παναιτωλικός: Με τον κόσμο του και στην Τρίπολη

Ο Αστέρας AKTOR παραχώρησε τη θύρα των φιλοξενούμενων του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για τις ανάγκες των φίλων του Παναιτωλικού.

Ο Παναιτωλικός για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι αναμένεται να έχει δυναμική παρουσία των φιλάθλων του. Οι Αγρινιώτες ζήτησαν εισιτήρια από τον Αστέρα AKTOR ενόψει της αναμέτρησης τους στην Τρίπολη (22/11, 19:30) και όπως συνηθίζουν οι Αρκάδες απάντησαν θετικά και τους παραχώρησαν τη θύρα των φιλοξενούμενων του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Μάλιστα η διάθεση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και η τιμή τους είναι στα 25 ευρώ. Η αγορά γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Αστέρα AKTOR.

Θυμίζουμε πως οι Αγρινιώτες είχαν στο πλευρό τους κόσμο και στις εκτός έδρας αναμετρήσειις με Άρη, Κηφισιά και ΑΕΚ.

Διαβάστε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία, ακολουθώντας το agrinioculture.gr στο GoogleNews