Σχολεία στηρίζουν με πασχαλινά bazaar τους σκοπούς της «Φλόγας»

Λαμπάδες φτιαγμένες με φροντίδα και πασχαλινά διακοσμητικά για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Φλόγα διατίθενται προς πώληση στα bazaar που λειτουργούν σε σχολεία στο Αγρίνιο και το Νεοχώρι.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου «Φλόγα»:

Οι σχολικές κοινότητες του 2ου ΓΕΛ Αγρινίου, του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου και το ΓΕΛ Νεοχωρίου με σκοπό την ευαισθητοποίηση, τη συνεργασία και την έμπρακτη αλληλεγγύη των μαθητών προς συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη, οργανώνει τις εξής δράσεις:

1) Bazaar στο χώρο των σχολείων με πασχαλινές λαμπάδες και διακοσμητικά σε συνεργασία και για την ενίσχυση του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Αναγνωρίζοντας την ένθερμη συμμετοχή του Συλλόγου Καθηγητών, των μαθητών και των γονέων σε προηγούμενες δράσεις, παρακαλούμε και πάλι να ανταποκριθείτε!

Διαβάστε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία, ακολουθώντας το agrinioculture.gr στο GoogleNews