Δέσμευση Γεωργιάδη για νέες προκηρύξεις γιατρών στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Τι συζητήθηκε με τους εργαζόμενους

Συνάντηση του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου με τον Υπουργό Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή (27/3).

Σύμφωνα με το Σωματείο η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και κατά τη διάρκεια της τέθηκαν υπόψη του Υπουργού τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Ο κ. Γεωργιάδης δεσμεύτηκε ότι στην προκήρυξη που αναμένεται να δημοσιευθεί την επόμενη εβδομάδα θα περιλαμβάνονται 12 θέσεις μόνιμων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων.

Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι στο άμεσο χρονικό διάστημα θα προχωρήσει η δημιουργία ενιαίου κλάδου νοσηλευτικού προσωπικού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα δικαιώματα και την εξέλιξη των εργαζομένων. Παράλληλα, αναμένεται η προκήρυξη θέσεων επικουρικού λοιπού προσωπικού.

Τέλος, όσον αφορά το διαχρονικό αίτημα ένταξης των εργαζομένων στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, επισημάνθηκε ότι το ζήτημα βρίσκεται στην τελική του φάση και εντός των επόμενων μηνών αναμένεται η σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία, ακολουθώντας το agrinioculture.gr στο GoogleNews