Μείωση των διοδίων της Γέφυρας ζητούν οι επαγγελματίες της Ναυπακτίας

διόδιαΚάλεσμα στους Δήμους Ναυπακτίας και Δωρίδας καθώς και όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς απευθύνουν οι επαγγελματίες της Ναυπακτίας ώστε να ασκηθεί πίεση για τη μείωση των διοδίων της Γέφυρας.

Ένα από τα θέματα συζήτησης στην πρόσφατη συνέλευση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών ήταν το κόστος διέλευσης της γέφυρας και του πορθμείου Ρίου – Αντιρρίου. Η γενική συνέλευση εκτιμώντας την γενικότερη οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα, την προσπάθεια επιβίωσης των επαγγελματιών της περιοχής, την δεκάχρονη λειτουργία της γέφυρας, που κατασκευάστηκε να ενώσει και όχι να χωρίσει δύο πόλεις και να βοηθήσει στην ανάπτυξή τους, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:
-Να μειωθεί το κόστος των διοδίων των επαγγελματικών αυτοκινήτων με ειδική κάρτα εντοπιότητας.
-Να ισχύσει κάρτα aleretourμε χρονικό περιθώριο τις 10 ώρες για τα επαγγελματικά αυτοκίνητα της περιοχής μας.
-Να καθιερωθεί για όλο το χρόνο κάρτα aleretour που ίσχυσε το καλοκαίρι και δημιούργησε μεγάλη αύξηση επισκεπτών στην ευρύτερη περιοχή μας.
Για την επίτευξη των παραπάνω καλούμε τους Δήμους Ναυπακτίας και Δωρίδας καθώς και όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς σε συνάντηση για μια κοινή προσπάθεια προς όφελος της κοινωνικής και οικονομικής ζωής της ευρύτερης περιοχής.

Ο γραμματέας Ο πρόεδρος
Κώστας Αναδιώτης Θέμης Δαβανέλλος