Στην Πανελλαδική Απεργία στις 9 Απρίλη συμμετέχει το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α στη συνεδρίασή του, που έγινε τη Δευτέρα 24 Μάρτη ώρα 7 μ.μ στο Ε.Κ.Α., αποφάσισε να συμμετέχει στην Πανελλαδική Απεργία στις 9 Απρίλη.
Συζήτησε μέτρα για την οργάνωση και την επιτυχία της απεργίας και καλεί τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής να συμμετέχουν οργανωμένα και μαχητικά στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΗ ώρα 10 το πρωί στην κεντρική πλατεία.
Επίσης συζήτησε το ζήτημα της ανεργίας και αποφάσισε :
1ον. Νέα μαζική παρουσία διαμαρτυρίας την Παρασκευή 11 Απρίλη και ώρα 10 π.μ. στα γραφεία του Ο.Α.Ε.Δ. διεκδικώντας έκτακτο επίδομα 1.000€ για κάλυψη των άμεσων αναγκών μπροστά στις γιορτές του ΠΑΣΧΑ καθώς επίσης και συνολικά μέτρα ανακούφισης των ανέργων.
2ον. Εκδήλωση για τα παιδιά των ανέργων τη Μ. Τετάρτη 16 Απρίλη και ώρα 11,30 π.μ. στην αίθουσα του Ε.Κ.Α.