Kωστούλας: “Ο Τεννές έχει κάνει καλή δουλειά”

Από ώρα σε ώρα ο Κανγκά Ακαλέ θα είναι στο Αγρίνιο! Αυτό ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ σε συνέντευξη του στο gazzetta.gr, ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας που στήριξε εκ νέου τον Μπάμπη Τεννέ!

Η βόμβα Ακαλέ ενεργοποιήθηκε στον Παναιτωλικό και την Τρίτη τελευταία μέρα των μεταγραφών αναμένεται και η ανακοίνωση, αφού τις επόμενες ώρες ο Ιβοριανός σούπερ σταρ πρόκειται να είναι στο Αγρίνιο!

Καμιά φορά ακόμη κι αν δεν έχεις το κοκαλάκι της νυχτερίδας μπορεί να σταθείς τυχερός αν πέσεις στο σωστό timing! Αυτό έγινε και στην προκειμένη περίπτωση στην τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε με τον πρόεδρο του Παναιτωλικού κ. Φώτη Κωστούλα!

Στην ερώτηση «μεταγραφικά τέλος;» ο διοικητικός ηγέτης της Αγρινιώτικης ΠΑΕ μας έδωσε την είδηση λέγοντας: «Πιστεύω αύριο (Τρίτη) θα έχουμε ακόμη μία. Ο Ακαλέ αυτή την στιγμή είναι στον δρόμο προς το Αγρίνιο και τον περιμένουμε»!
Σαφώς και πρόκειται για μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία (αν φυσικά πέσουν και οι τελικές υπογραφές) που θα ενισχύσουν τον Παναιτωλικό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία!

Πέρα πάντως από την βόμβα Ακαλέ η κουβέντα με τον πρόεδρο των νεοφώτιστων πήγε και στα τελευταία άσχημα αποτελέσματα!

-Το νέο κακό αποτέλεσμα στα Γιάννενα φούντωσε ξανά τα σενάρια για απομάκρυνση του Μπάμπη Τεννέ από τον πάγκο. Έχουμε θέμα;
«Καλό είναι να πούμε δύο πράγματα επί του θέματος. Ο Μπάμπης Τεννές έχει κάνει καλή δουλειά. Άποψη μου είναι ότι θα ανακάμψει η ομάδα. Ήταν ο Ιανουάριος για μας ένας δυσκολος μηνας. Δεν χάθηκε όμως κάτι. Ο στόχος μας είναι η παραμονή. Έχω συνεχή επικοινωνία και με τον προπονητή και με τους παίκτες και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά»!

-Πέρασε ποτέ από το μυαλό σας να αλλάξετε προπονητή;
«Μετά το παιχνίδι του κυπέλλου με τον ΟΦΗ είχα με όλους μια κουβέντα. Δεν περίμενα τον αποκλεισμό, αφού είχαμε μια καλή ευκαιρία να προχωρήσουμε και στο κύπελλο. Δεν τα καταφέραμε. Κάναμε τότε όλη μια κουβέντα για να δούμε τι φταίει και όλοι υποσχέθηκαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό»!

-Ναι αλλά μάλλον δεν τον έδωσαν γιατί η εικόνα τόσο με Κέρκυρα, όσο και με Γιάννενα δεν ήταν η καλύτερη για την ομάδα σας.
«Ναι η αλήθεια είναι αυτή. Όσο αφορά το ματς στα Γιάννενα πάντως ο αντίπαλος δεν ήταν καλύτερος μας. Παίξαμε σε ένα κακό γήπεδο και ήταν μια κακή συγκυρία για μας η φάση του γκολ. Τι να κάνουμε όμως συνεχίζουμε και πιστεύω κάπου θα μας βοηθήσει και εμάς η τύχη».

-Στο θέμα διαιτησία είστε ευχαριστημένος; Γιατί αν και ο Παναιτωλικός δεν ήταν καλός στα τελευταία ματς, δικαιούστε να έχετε παράπονα.
«Υπάρχουν κάποια παιχνίδια τώρα στο τέλος που έχουμε αδικηθεί. Ακόμη και χτες το γκολ όπως είδατε ήταν οφσάιντ. Είχαμε και το τέρμα του Αναστασιάδη με την Κέρκυρα και ένα χέρι στην Τρίπολη. Όλα αυτά είναι βαθμοί για μας. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά και να μην έχουμε πρόβλημα τώρα! Είναι δύσκολες φάσεις. Δεν πιστεύω ότι γίνεται από πρόθεση, αλλά δεν ξέρω και πως τυχαίνει και όλες οι φάσεις είναι εις βάρος μας»!

-Από το καλοκαίρι, αλλά ειδικότερα τον τελευταίο καιρό όλο το βάρος της κριτικής έχει πέσει πάνω στους συνεργάτες σας, ειδικά όσο αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Η δική σας άποψη ποια είναι;
«Το έχω πει παλιότερα και το ξαναλέω. Έχω όλα αυτά τα χρόνια 2-3 συνεργάτες και τους εμπιστεύομαι. Να ξέρετε ότι χωρίς τον Μάκη τον Μπελεβώνη δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι. Αυτό ισχύει πάντα. Είναι από τους πιο σωστούς, πιο ηθικούς και καλούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Όλα τα άλλα που λέγονται είναι εκ του πονηρού»!

-Και κάτι τελευταίο. Όπως έχουν έρθει τα πράγματα το ματς με τον Ατρόμητο είναι τελικός για τον Παναιτωλικό! Στις τάξεις των οργανωμένων έχει σημάνει συναγερμός. Θα θέλατε να κάνετε ένα κάλεσμα στον κόσμο;
«Πάντα ο κόσμος του Παναιτωλικού ήταν δίπλα στην ομάδα. Αυτό νομίζω θα κάνει και τώρα. Στα δύσκολα τον χρειαζόμαστε και νομίζω πως τώρα για άλλη μια φορά θα ανταποκριθεί. Μακάρι να πάρουμε την νίκη και να του δώσουμε την χαρά που θέλει»!

www.gazzetta.gr