Απογοήτευση…. [βίντεο]

Με τα γκολ του Ναπολεόνι στο 35΄ και στο 41΄ ο Λεβαδειακός έκανε το διπλό μέσα στο Αγρίνιο και βύθισε ακόμη περισσότερο τον Παναιτωλικό στη ζώνη του υποβιβασμού. Οι παίχτες του Παναιτωλικού έκαναν μια ακόμη τραγική εμφάνιση και μοιραία πλέον ο Παναιτωλικός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Η ομάδα του Αγρινίου με βάση τη ποδοαφαιρική λογική και το πρόγραμμα που έχει στη συνέχεια χρειάζεται πλεόν ένα θαύμα για να διασωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τα δύο γκολ που δέχθηκε ο Παναιτωλικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα υπήρχε τεταμμένο κλίμα στην εξέδρα με έντονες αποδοκιμασίες προς τους ποδοσφαιριστές. Χαριστές και Ρότσα αποτέλεσαν το κόκκινο πανί για τον κόσμο. Μάλιστα ο Χαριστέας μετά την αλλαγή του επέλεξε να πάει στα αποδυτήρια προκαλώντας αντί να καθήσει στον πάγκο της ομάδας προκαλώντας εκνέου τις αντιδράσεις των οπαδών του Παναιτωλικού. Το χαρακτηριστικό σύνθημα «βγάλτε τις φάνελες και φύγετε από εδώ» ακούστηκε αρκετές φορές, ενώ αντεγκλήσεις σημειώθηκαν και μεταξύ φιλάθλων του Παναιτωλικού.

[dailymotion width=”520″ height=”221″]http://www.dailymotion.com/video/xoujoq_superleague-22y-yyyyyyyyyy-yyyyyyyyyyyy-yyyyyyyyyyy-0-2-highlights_sport?start=5#from=embed[/dailymotion]

Διαβάστε ακόμη: Λεμονής: «Σας υπόσχομαι ανάκαμψη»
Άλλο υποβιβασμός κι άλλο κατάρρευση…
Όλα καλά με Θεοδωρίδη!

Στο πρώτο ημίωρο δεν σημειώθηκαν πολλές φάσεις, με τους Βοιωτούς να πλησιάζουν όμως πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Με την ταχύτητα των Ναπολεόνι και Σουμπίνιο, ο Λεβαδειακός γινόταν απειλητικός. Στο 36’ ο Βραζιλιάνος άσος έβγαλε σε θέση βολής τον Ιταλό επιθετικό, ο οποίος πέρασε και τον Τζενάμο, για το 0-1. Το γκολ αυτό «πάγωσε» τους γηπεδούχους, ενώ πριν προλάβουν να αντιδράσουν ο Λεβαδειακός έκανε το 0-2 με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ο Σουμπίνιο με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Ναπολεόνι σε θέση βολής κι αυτό δεν αστόχησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναιτωλικός αύξησε την πίεσή του για να «ξαναμπεί» στο παιχνίδι. Ο Τάκης Λεμονής έριξε στη μάχη τους Ακαλέ και Θεοδωρίδη, προκειμένου να φρεσκάρει την επίθεσή του. Ο Λεβαδειακός με το υπέρ του σκορ έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Καμαρά, Θεοδωρίδη, Χαριστέα, χωρίς ωστόσο να αγγίξουν το γκολ. Στο 87’ ο Θεοδωρίδης τραυματίστηκε και βγήκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάσειση.

To φίλμ του αγώνα
10΄ Υπέροχη πάσα του Σουμπίνιο στον Ναπολεόνι, ο οποίος μπαίνει στην περιοχή από τα αριστερά αλλά σουτάρει άουτ
24΄ Πέναλτι ζητάνε οι γηπεδούχοι καθώς μετά από σέντρα του Καμαρά η μπάλα βρήκε σε απλωμένο χέρι μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού, όμως ο Κομίνης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
35΄ Λάθος του Ρότσα στο χώρο του κέντρου και ο Λεβαδειακός βγήκε στη κόντρα με τον Σουμπίνιο, με τον Βραζιλιάνο να δίνει στον Ναπολεόνι ο οποίος πέρασε τον Τζενάμο και άνοιξε το σκορ!
41΄ Για… κλάματα η άμυνα του Παναιτωλικού, με τον Σουμπίνιο να βγάζει δεύτερη ασίστ στον Ναπολεόνι και τον Ιταλό να πλασάρει τον Τζενάμο για το 0-2!
46΄ Έναρξη στο δεύτερο ημίχρονο. Με δύο αλλαγές ο Λεμονής στην επανάληψη με τους Θεοδωρίδη και Ακαλέ να μπαίνουν στις θέσεις των Μουμίν και Μπουμάλ.
50′ Γύρισμα του Ακαλέ αλλά δεν μπορεί να πλασάρει κανείς.
54′ Σουτ του Καμαρά στην κίνηση, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
58′ Σουτ του Θεοδωρίδη στην κίνηση, διώχνει με τα πόδια ο Κυριακίδης.
64′ Κεφαλιά του Αναστασιάδη, πάνω στη γραμμή διώχνει ο Μουλόπουλος.
74′ Φάουλ του Ακαλέ η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
76′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Καραμαλίκης στη θέση του Χαριστέα.Αποδοκιμάστηκε έντονα ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια…
79′ Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Ο Πόποβιτς στη θέση του Ναπολέονι, ο οποίος βγήκε από το γήπεδο εν μέσω χειροκροτημάτων…
82′ Μεγάλη ευκαιρία από τον Λεβαδειακό! Ο Σουμπίνιο -αφύλακτος- από το ύψος της μικρής περιοχής, δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσενάμο.
84′ Προσωρινή διακοπή στο ματς, καθώς οι Κόρμπος και Θεοδωρίδης βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, λόγω σύγκρουσης. Ο Θεοδωρίδης δεν μπορεί να συνεχίσει και ο Παναιτωλικός που έχει κάνει και τρεις αλλαγές συνεχίζει με 10 παίχτες.
88′ Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ο Παλαιολόγος, ύστερα από ατομική ενέργεια, έκανε το σουτ, αλλά ο Κυριακίδης ήταν σε ετοιμότητα.

Παναιτωλικός (Τάκης Λεμονής): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Άντι, Κούσας, Αναστασιάδης, Μουμίν (46’ Θεοδωρίδης), Μητρόπουλος, Ρότσα, Χαριστέας (76’ Καραμαλίκης), Μπουμάλ (46’ Ακαλέ), Καμάρα.
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Σουμπίνιο, Μεντί, Ναπολεόνι (79’ Πόποβιτς), Αλεξίου (65’ Τομάς), Ζησόπουλος, Κόρμπος, Κουτσόπουλος (70’ Βιάνα), Λισγάρας, Μελισσάς.
Διαιτητής: Κομίνης
Βοηθοί: Σταθόπουλος, Γουργιώτης