Η απάντηση του ΑΟ Αγρινίου στη ΓΕΑ

Απάντηση στην ανακοίνωση του εφόρου μπάσκετ της Γ.Ε.Α. Τ. Τσιρώνη, που κατηγόρησε τον Α.Ο.Α. πως προσεγγίζει παίκτες και προπονητές της Γ.Ε. Αγρινίου για να τους πάρει στη δική του ομάδα δίνει το ΔΣ του ΑΟ Αγρινίου.

Η ανακοίνωση:
ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΡΩΝΗ
Ευγενική απάντηση
Του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟ Αγρινίου
Μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΑΟ Αγρινίου με αφορμή την ευγενική υπενθύμιση του εφόρου του μπάσκετ της Γυμναστικής Εταιρείας Κου. Τάκη Τσιρώνη αποφασίσαμε να εκδοθεί το ακόλουθο δελτίο τύπου.

Αναφέρθηκε ο κύριος Τσιρώνης στις άριστες σχέσεις που είχε με το προηγούμενο Δ.Σ. του ΑΟ Αγρινίου. Αφενός μεν του διαφεύγει το γεγονός ότι το Δ.Σ. του συλλόγου μας έχει την ίδια σύνθεση με τη περασμένη σεζόν ως προς τα πρόσωπα κι αφετέρου δε ότι τόσο πέρυσι όσο και φέτος από την πλευρά μας οι σχέσεις αυτές παραμένουν αμετάβλητες, διότι παραχωρήσαμε με υποσχετική παίκτες μας (Ρέντζιος και Κουβέλης).

Σχετικά με τις αιχμές για προσπάθεια απομείωσης μιας οργανωμένης ομάδας από τον προπονητή και τους παίκτες της, υπενθυμίζουμε ότι, όταν σε κατ ιδίαν συνάντηση με τον κύριο Τσιρώνη, του μεταφέραμε την επιθυμία του συλλόγου μας καθώς και του κυρίου Σταυροθανάση να αναλάβει την ομάδας μας στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, μας απάντησε: «ότι αυτό που κάνετε είναι ανήθικο». Ένας άνθρωπος λοιπόν που πρεσβεύει τον αθλητισμό 45 χρόνια κι απειλεί παίκτες της ΓΕΑ λέγοντας τους ότι αν πάνε στον ΑΟ οι πόρτες της ΓΕΑ, όσο είναι αυτός έφορος θα είναι κλειστές, είναι ηθικό??? Μήπως οι παίκτες κι ο προπονητής είναι ανήλικοι και δεν έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν το μπασκετικό τους μέλλον ή μήπως τους χειραγωγεί σαν να είναι μικρά παιδιά???Ας αφήσει αυτά τα περί διάλυσης κι απομείωσης οργανωμένων σωματείων, όταν με τις ευλογίες του εν λόγω κυρίου έχουν μετακομίσει στη ΓΕΑ σχεδόν δέκα παίκτες του Παναιτωλικού εκμεταλλευόμενος τον υποβιβασμό του.

Σχετικά με την προσπάθεια να ενώσουμε το Αγρινιώτικο μπάσκετ να υπενθυμίσουμε στο κύριο Τσιρώνη ότι κάνεις εκ των μελών του Δ.Σ. του ΑΟ Αγρινίου δεν ήταν αντίθετος σ’ αυτό το όραμα. Ας αναφέρει ο κύριος Τσιρώνης ονομαστικά ποιοι εκλεγμένοι παράγοντες και ποιοι προπονητές ομάδων δεν ήθελαν τη συνένωση αυτή.Σεβόμαστε την μεγάλη ιστορία της Γυμναστικής Εταιρείας και φυσικά όλα τα σωματεία της περιοχής μας, με τα οποία διατηρούσαμε, διατηρούμε και θα συνεχίσουμε να διατηρούμε ΑΡΙΣΤΕΣ σχέσεις.

Για το Δ.Σ. του ΑΟ Αγρινίου
Περικλής Γερμανός
Νεκτάριος Σαπλαούρας
Κωνσταντίνος Τσιαμάκης
Παναγιώτης Ψυλλιάς
Γρηγόρης Σερέτης