Ο Γ. Τελώνης νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλοακαρνανίας

Εκλέχθηκε σήμερα ο νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλοακαρνανίας στη συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα.

Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Γιώργος Τελώνης που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος, γι’ αυτό και δεν υπήρξε καμία απώλεια, αφού πήρε τις ψήφους και των 9 μελών της Λιμενικής Επιτροπής. Ο Γιώργος Τελώνης είναι πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Ελλάδας και Ναυτιλιακός Πράκτορας. Από καιρό τώρα κυκλοφορούσαν φήμες ότι θα εκλεγεί Πατρινός Πρόεδρος στο Λ.Τ. Αιτωλοακαρνανίας, που από τη μια έκαναν λόγο για τον αναπληρωματικό του παραιτηθέντος Β. Λουκόπουλου, Αλέξ. Κονδύλη και από την άλλη για τον κ. Τελώνη, επειδή ως επιχειρηματίας και μάλιστα του τουριστικού τομέα, θα μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα την κατάσταση.

Επίσης τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούσε έντονα και η φήμη ότι τη θέση του προέδρου θα διεκδικήσει ο εφοριακός Γ. Δάλλας, ο οποίος θα αντικαθιστούσε τον κ. Λουκόπουλο και μάλιστα είχε γίνει πρόταση και στον ίδιο. Όμως η Αποκεντρωμένη Διοίκηση αποφάσισε να αφήσει τη σύνθεση ως έχει και να προχωρήσει η διαδικασία εκλογής προέδρου, που ανέδειξε τον κ. Τελώνη. Από δω και στο εξής αυτό που αναμένεται είναι η διεκπεραίωση μιας σειράς ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή ευθύνης του Λ.Τ. Αιτ/νίας και κυρίως την πόλη του Μεσολογγίου, αφού η περιοχή του λιμανιού είναι καζάνι που βράζει, τόσο σε ότι αφορά τη μαρίνα, όσο και σε ότι έχει να κάνει με τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και γενικότερα με την ανάπτυξή του και την κατεύθυνση στην οποία πρέπει αυτή να στραφεί.

πηγή : aixmi-news.gr