Για ένστολη διαμαρτυρία ανεβαίνουν στην Αθήνας οι αστυνομικοί της Ακαρνανίας

Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 6 Αυγούστου με αιτήματα την απόσυρση διατάξεων του άρθρου 221 του πολυνομοσχεδίου του Υπ. Οικονομικών και την υλοποίηση των αποφάσεων του ΣτΕ για τον κλάδο.Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας με ανακοίνωσή του καλεί σε συμμετοχή στην συγκέντρωση.

Αναλυτικά :
Η Ένωσή μας συμμετέχει στην Πανελλαδική Ένστολη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Αθήνα, την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014 και ώρα: 11:00΄ στην Πλατεία Κολοκοτρώνη και σας καλούμε να δώσετε δυναμικό παρόν.
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ !!!
Στον δίκαιο αγώνα μας για αξιοπρεπή διαβίωση δεν περισσεύει κανείς !!!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ,
την συμμόρφωση της Κυβέρνησης με την απόφαση του Σ.τ.Ε. και την άμεση απόσυρση των καταστροφικών διατάξεων του άρθρου 221 του κατατεθέντος Πολυνομοσχεδίου του Υπ. Οικονομικών στην Βουλή.Προκειμένου να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε, κατά το δυνατόν καλύτερα, όλα τα θέματα που αφορούν την κινητοποίηση όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει να επικοινωνήσει άμεσα με τον Πρόεδρο ή τον Γενικό Γραμματέα. Λεωφορείο θα αναχωρήσει από την έδρα της Α.Δ. Ακαρνανίας την 07:00΄ ώρα της 06-08-2014.
Η ΕΝΣΤΟΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.
Στις δύσκολες στιγμές που διερχόμαστε τίποτα δεν χαρίζεται,
Όλα κερδίζονται με αγώνες και θυσίες.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
ΡΟΥΣΗΣ Δημήτριος ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος