Νέες αστυνομικές υπηρεσίες διεκδικεί η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας

Επίσκεψη πραγματοποίησε προχθες 21 Οκτωβρίου 2014, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, στο Α.Τ. Βόνιτσας, το Α.Τ. και το Σ.Τ. Αμφιλοχίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, από την πλευρά μας τονίστηκε, ότι δεν ανήκουμε στην Οικονομική «Ελίτ», έχουμε υποστεί μεγάλες περικοπές στους μισθούς μας και αναμένουμε με αγωνία την εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων και τη δικαίωση μας.
Επιδιώκουμε την αναγνώριση της επικινδυνότητας των καθηκόντων μας και ενισχύουμε την προσπάθεια για αξιοπρεπείς μισθούς και συνθήκες εργασίας.Αναλύθηκαν προφορικά όλα τα εργασιακά, μισθολογικά και θεσμικά ζητήματα που μας απασχολούν καθώς και οι προτεραιότητες του συνδικαλιστικού κινήματος.Ζητήθηκε από τους συναδέλφους η ενεργή συμμέτοχη, η ανάπτυξη προτάσεων, η ανάληψη πρωτοβουλιών για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Επίσης, στις άμεσες προτεραιότητες μας είναι, η αναβάθμιση όλων των Υπηρεσιών της περιοχής μας, με αύξηση της οργανικής δύναμης των υπηρεσιών και ταυτόχρονη επιπλέον ενίσχυση σε έμψυχο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή (Οχήματα, αλεξίσφαιρα κλπ) Διεκδικούμε τη σύσταση και λειτουργία των επιτροπών αντιεγκληματικής πολιτικής, την Ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία Νέων Αστυνομικών Υπηρεσιών (Α.Υ. Βόνιτσας, Α.Τ. Αερολιμένα, Α.Τ. Περιφέρειας Δήμου Αγρινίου, Α.Τ. Περιφέρειας Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, Τ.Τ. Αυτοκινητοδρόμων) με παραχώρηση στην Ελληνική Αστυνομία δημοσίων κτηρίων και έκτασης για τη στέγασή τους.