Το… αντάμωμα Βασιλείου – Κομπότη και η «κάβα»!

Τελικά, μόνο βουνό με βουνό δεν σμίγει.

Γιατί, ακόμη και ο Στέλιος Βασιλείου με τον Γιάννη Κομπότη, θα… σμίξουν οσονούπω και μάλιστα μόλις λίγους μήνες έπειτα από την αποχώρηση του 23χρονου επιθετικού από τον Λεβαδειακό.Συνάντηση με πολλά… γούστα προβλέπεται το Σάββατο (29/11) στο πλαίσιο της αναμέτρησης Λεβαδειακός – Παναιτωλικός.

Ο 23χρονος επιθετικός της αγρινιώτικης ομάδας Στέλιος Βασιλείου, θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος κόντρα στο σύλλογο που αγωνίστηκε για 7,5 χρόνια κι «έφτιαξε» το όνομά του. Μέχρι εδώ, όλα καλά. Μην ξεχνάμε όμως πως η μεγάλη κόντρα του με τον Γιάννη Κομπότη, που σύμφωνα με τον αστικό μύθο ξέσπασε από την στιγμή που αρνήθηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής να ανανεώσει το συμβόλαιό του, δυσκόλεψαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο της θητείας του στην ομάδα της Βοιωτίας. Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι!

Λαμβάνοντας μάλιστα υπόψιν τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του Παναιτωλικού, ο Βασιλείου συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα των «καναρινιών» αντί του Ερικ Μορένο, ο οποίος δεν βρίσκεται σε υψηλό δείκτη αγωνιστικής ετοιμότητας έχοντας συμπληρώσει έναν μήνα απραξίας. Παρεμπιπτόντως, ο Βασιλείου δεν έχει ακόμη πετύχει το παρθενικό γκολ με τη φανέλα του Παναιτωλικού, έπειτα από 3 παιχνίδια πρωταθλήματος και 2 Κυπέλλου. Λέτε να το φυλάει «κάβα» για τον Κομπότη; Ιδωμεν…

πηγή : marcasl.blogspot.gr