Καρδιολογική Νοσοκομείου Αγρινίου : Αλαλούμ με τις μετακινήσεις γιατρών από την Πάτρα

Από την Τρίτη 25/11 οι εφημερίες της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Αγρινίου δεν καλύπτονται από γιατρούς του νοσοκομείου. Σύμφωνα με όσα ανέφερε το πρωί της Τρίτης ο διοίκητης του νοσοκομείου Γ. Βλάχος στο ΑγρίνιοCulture.gr πρόκειται οι εφημερίες για την τελευταία εβδομάδα του Νοέμβρη να καλυφθούν με μετακίνηση γιατρών από την Πάτρα.

Στη διάρκεια όμως της χθεσινής ημέρας συνέβη το εξής παράδοξο. Ο γιατρός που επρόκειτο να έρθει από την Πάτρα, ήρθε το απόγευμα τελικά της Τρίτης με περίπου πέντε ώρες καθυστέρηση… αλλά δεν ήταν αυτός που προέβλεπε το πρόγραμμα…. Κακήν κακώς η εφημερία της Τρίτης καλύφθηκε, όμως φαίνεται πως έχει γίνει ένας κακός προγραμματισμός ή καλύτερα μια κακή συνεννόηση ανάμεσα στο νοσοκομείο και την ΥΠΕ για τους γιατρούς που πρόκειται να μετακινηθούν από την Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε πρόβλημα με την διαθεσιμότητα των γιατρών που επιδιώξε αρχικά η ΥΠΕ να στείλει από την Πάτρα στο Αγρίνιο, ο καρδιολόγος που επρόκειτο να έρθει την Τρίτη έλειπε σε άδεια… ενώ ο καρδιολόγος που θα έκανε σήμερα την εφημερία είχε και χθες εφημερία στο νοσοκομείο της Πάτρας…

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγρίνιοCulture.gr για την προκήρυξη επικουρικών καρδιολόγων δεν υπήρξε ενδιαφέρον από γιατρούς και έτσι το πρόβλημα της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Αγρινίου όχι μόνο παραμένει αλλά θα μεγαλώσει μτον προσεχή μήνα, καθώς αναμένεται να αποχωρήσει και ο καρδιολόγος που είχε μετακινηθεί από το νοσοκομείο Μεσολογγίου σε αυτό του Αγρινίου και έχει δηλώσει παραίτηση.