Κανονικά οι Βιγιαφάνιες, Φωτάκης – Φιλικό με την Κ20

Οι Βιγιαφάνιες και Φωτάκης έβγαλαν κανονικά όλο το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης του Παναιτωλικού και τέθηκαν στη διάθεση του Μάκη Χάβου. Ατομικό και θεραπεία ο Θεοδωρίδης, μόνο θεραπεία ο Μορένο.

Ευχάριστα νέα είχε στη σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού ο Μάκης Χάβος. Ο τεχνικός των Αγρινιωτών είδε τους Λούκας Βιγιαφάνιες και Γιώργο Φωτάκη να παίρνουν κανονικά μέρος σε αυτή για να τεθούν και πάλι στη διάθεσή του. Βέβαια, αυτό έγινε τη στιγμή που έχει γίνει γνωστό ότι δε θα διεξαχθεί το ματς με τη Νίκη Βόλου.

Έτσι, το τελευταίο ματς των «καναρινιών» για το 2014 ήταν αυτό με τον Πλατανιά, ενώ επόμενο είναι με τη Βέροια εκτός έδρας το νέο έτος. Κάτι που σημαίνει ότι οι δύο παίκτες έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν και να είναι στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό που θα γίνει με την Κ20 το πρωί της Κυριακής (21/12 11:00). Από την πλευρά του, ο Γιώργος Θεοδωρίδης έκανε ατομικό και θεραπεία, ενώ ο Έρικ Μορένο μόνο θεραπεία. Τέλος, οι προπονήσεις για τον Παναιτωλικό θα συνεχιστούν το πρωί του Σαββάτου (20/12), ενώ μετά το φιλικό με τους Νέους θα ακολουθήσει η άδεια των Χριστουγέννων.