Παναιτωλικός: Το βλέμμα στη Βέροια

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu

Η πενθήμερη άδεια των Αγρινιωτών για τα Χριστούγεννα τελειώνει με τον Χάβο και τους παίκτες του να επιστρέφουν στη δράση

Πέντε ημέρες είχαν στη διάθεσή τους οι παίκτες του Παναιτωλικού προκειμένου να ξεκουραστούν και να περάσουν τα Χριστούγεννα με συγγενείς και φίλους. Όμως η άδειά τους τελειώνει καθώς από το Σάββατο (27/12) επιστρέφουν στις προπονήσεις με τον Μάκη Χάβο να καταστρώνει σταδιακά τα πλάνα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες του Τίτορμου είχαν ουσιαστικά στη διάθεσή τους περισσότερες ημέρες για ξεκούραση καθώς η αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου για την 16η αγωνιστική ματαιώθηκε και αντί αυτής, αντιμετώπισαν σε φιλικό την ομάδα Νέων του συλλόγου. Πλέον η προσοχή του Χάβου στρέφεται κυρίως στον Μορένο που βρίσκεται στα… πιτς και θα διαπιστωθεί τις προσεχείς ημέρες αν μπορεί να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι της 17ης ημέρας της Super League στην Ημαθία, καθώς ο Θεοδωρίδης έχει ακόμη μέρες μπροστά του πριν επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.

πηγή : onsports.gr