Χάβος: «Ευχαριστήθηκε ο κόσμος» [HDvideo]

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναιτωλικού παρουσιάστηκε ο Μάκης Χάβος μετά τη νίκη με 4-0 επί του Εργοτέλη. Aπένειμε τα εύσημά του στους παίκτες του για τη νίκη και την εμφάνιση.

«Για να είχε νόημα η πολύ μεγάλη νίκη που κάναμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, έπρεπε να κερδίσουμε και τον Εργοτέλη. Τα παιδιά το κάνανε πράξη και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησαν πάρα πολλές φάσεις, πετύχανε δύο γκολ και νομίζω πως ο κόσμος ευχαριστήθηκε θέαμα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε ρόλο και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος, διαχειριστήκαμε όμως καλά το παιχνίδι, παρόλο που δεν είχαμε την απόδοση του πρώτου. Πετύχαμε άλλα δύο γκολ και πιστεύω πως ο κόσμος χάρηκε από την εμφάνιση του Παναιτωλικού», δήλωσε ο προπονητής των Αγρινιωτών.

«Οφείλω να πω πως μέχρι στιγμής έχουμε ένα μειονέκτημα απέναντι στις ομάδες που αγωνίζονται απέναντι μας, αφού έρχονται να μας αντιμετωπίσουν έχοντας κάνει ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική και παίρνοντας ξεκούραστα τρεις βαθμούς άνευ αγώνα από τη Νίκη Βόλου. Την Κυριακή για εμάς τελειώνει ένας Γολγοθάς από συνεχόμενους αγώνες σε βαριά γήπεδα και οφείλω να ομολογήσω ότι σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια η ομάδα ανταπεξήλθε εξαιρετικά και στο τακτικό της κομμάτι, αλλά και σε ότι έχει να κάνει με τη φυσική της κατάσταση. Γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου και ειδικότερα στο γυμναστή της ομάδας, τον κ. Γκότση. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, είμαστε χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς, όμως έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να δουλέψουμε στις λίγες μέρες που έχουμε μπροστά μας, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Τέλος, για την κατάσταση του Αντρέ Άλβες που πέτυχε δύο γκολ σε δεύτερο συνεχές ματς είπε: «Αρχικά ο τρόπος παιχνιδιού μας δεν τον βοήθησε, αφού με τους γρήγορους ακραίους που έχουμε δεν έβγαιναν όσες σέντρες θα θέλαμε για ένα φορ περιοχής όπως είναι ο Άλβες. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης με τρομερά χαρακτηριστικά και με ικανοποιεί η συνολική του παρουσία. Σίγουρα θέλουμε και το γκολ, αλλά ο Άλβες βοηθάει πολύ γενικότερα με την παρουσία του στο παιχνίδι».