Τι λένε στην ΑΕΚ για Μαρτίνες, τι τρέχει με Ολυμπιακό…

Να μην "πουλήσει" την 5η θέση... Δηλαδή, να μην πουληθεί ο Μαρτινές! φωτο : paravatos.eu

Από τα πιο «καυτά» ονόματα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι θα είναι αναμφίβολα ο Μαρτίνες του Παναιτωλικού. Η στήλη «Κακίες» αποκάλυψε χθες πως ο Αργεντινός μέσος βρίσκεται στην «ερυθρόλευκη» λίστα. Κάτι άλλωστε που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια (επί Μαρινάκη) με ό,τι… καλό και ταλαντούχο εμφανίζεται-κυκλοφορεί στη Super League.

ΜαρτίνεθΤο θέμα Μαρτίνες στον Ολυμπιακό δεν είναι φρέσκο, ο Βίτορ Περέιρα για χάρη του είχε πάει στο Αγρίνιο να τον δει αγωνιζόμενο και όχι για να «κατασκοπεύσει» τον (επόμενο αντίπαλό του) Παναιτωλικό (όπως γράφτηκε τότε). Πολύ καλή άποψη για τον Μαρτίνες έχει και ο Ισά, αν και κανένας δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά πως θα είναι και μετά το καλοκαίρι αθλητικός-τεχνικός διευθυντής στους «ερυθρόλευκους».Για τον Μαρτίνες είναι γνωστό από τον Δεκέμβριο και το σοβαρό ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Μόνο που ο Αργεντινός δεν έχει κλείσει στην Ενωση, όπως δηλαδή ακούγεται. Στην παρούσα φάση μάλιστα από «κιτρινόμαυρες» πηγές διαρρέει το αντίθετο, πως έχουν αποσύρει το ενδιαφέρον τους γιατί α) είναι αργός, β) ακριβός. Η ΑΕΚ δεν θα έδινε πάνω από 400.000 ευρώ, όταν ο Κωστούλας τον κοστολογεί 600 χιλιάρικα για Ελλάδα και 800.000 για το εξωτερικό.

Στο «ερυθρόλευκο» κάδρο ο Νίκο Μαρτίνες
Οι επόμενοι μήνες σίγουρα θα είναι κρίσιμοι και πολλά θα εξαρτηθούν τόσο από την πορεία του Παναιτωλικού όσο κι από το αν ο Μαρτίνες συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις του. Αλλλωστε δηλωμένο είναι τόσο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ όσο και ομάδας από την Μπουντεσλίγκα, ενώ πάντα υπάρχει και η… αραβική προοπτική.

πηγή : sentragoal.gr