Π. Κουρουμπλής στο ΑγρίνιοCulture.gr : Θέμα χρόνου οι αλλαγές των διοικητών

“Σε μια καθημαγμένη οικονομικά χώρα δεν μπορεί πολιτικά στελέχη της Ν.Δ. να ζητούν αποζημιώσεις”
Ως ένας από τους πρώτους πονοκεφάλους της νέας κυβέρνησης και συγκεκριμένα της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας έχει καταγραφεί η άρνηση των διοικητών των νοσοκομείων της χώρας να παραιτηθούν “πατώντας” στις συμβάσεις που έχουν υπογράψει. Ωστόσο το “αντάρτικο” των “γαλάζιων” διοικητών φαίνεται ότι πολύ γρήγορα θα καμφθεί.

Σε αυτό συνηγορούν οι πολύ σκληρές οι δηλώσεις του Αιτωλοακαρνανάνα υπουργού υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή στο ΑγρίνιοCulture.gr σχετικά με την αλλαγή των διοικητών στα νοσκομεία της χώρας. Ο Π. Κουρουμπλής ξεκαθαρίζει ότι είναι θέμα χρόνου το υπουργείο να προχωρήσει σε αλλαγές των διοικητών και τονίζει «καλύτερα να σιωπούν κάποιοι, γιατί είναι οι συνειδητοί εγκληματίες της κατεδάφισης του ΕΣΥ».

Αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις του για την αλλαγή των διοικητών στα νοσοκομεία ο Π. Κουρουμπλής δηλώνει στο ΑγρίνιοCulture.gr ότι «θα κληθεί η Ν.Δ. να πάρει θέση σε αυτό το θέμα. Σε μια καθημαγμένη οικονομικά χώρα δεν μπορεί πολιτικά στελέχη της Ν.Δ. να ζητούν αποζημιώσεις την στιγμή που η κυβέρνηση ζητά τις παραιτήσεις τους» και τονίζει ότι πρόκειται τις επόμενες ημέρες να αλλάξει τον υπάρχον νόμο για τους διοικητές των νοσοκομείων.