Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” από τους Προσκόπους

Ανακοίνωση του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αγρινίου
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Απριλίου η Περιβαλλοντική Δράση “Let’s do it Greece”. Όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη δράση αυτή οι Πρόσκοποι και τα Λυκόπουλα του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αγρινίου, που συμμετείχαν δυναμικά στον καθαρισμό ενός μεγάλου μέρους του Δάσους του Αγίου Χριστοφόρου.

Μέσα από τη δράση αυτή μπόρεσαν μικροί και μεγάλοι να καταλάβουν πως, άνθρωπος και φύση είναι δυο κρίκοι της ίδιας αλυσίδας. Μιας αλυσίδας η οποία εύκολα μπορεί να σπάσει όταν ο άνθρωπος ξεχνά πόσο εύθραυστη είναι και καθημερινά αδιαφορεί για τα αποτελέσματα των ενεργειών του στο φυσικό περιβάλλον (πυρκαγιές, ατμοσφαιρική ρύπανση, κλπ).

Στη δράση αυτή, που ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου, συμμετείχαν και άλλοι φορείς, σύλλογοι, μαθητές αλλά κυρίως οικογένειες με τους γονείς και τα παιδιά, τους οποίους οι Πρόσκοποι του Αγρινίου θέλουν να ευχαριστήσουν για την ενεργή παρουσία και ευαισθητοποίηση τους σε θέμα περιβαλλοντικής προστασίας.
Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αγρινίου διαβεβαιώνει όλους τους συμπολίτες μας, ότι θα είναι παρών σε κάθε πρωτοβουλία τόσο του Δήμου Αγρινίου, όσο και κάθε άλλου φορέα και συλλόγου για δράσεις που αφορούν τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Σας ευχαριστούμε όλους πολύ!!!
και μην ξεχνάτε…
ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!!